Hoe Het Spel Te Starten Met De Debug-parameter

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Starten Met De Debug-parameter
Hoe Het Spel Te Starten Met De Debug-parameter

Video: Hoe Het Spel Te Starten Met De Debug-parameter

Video: Hoe Het Spel Te Starten Met De Debug-parameter
Video: Visual Studio u0026 Unity: Debugging Your Game 2024, Mei
Anonim

Meestal wordt de debug-sleutel gebruikt om een programma in debug-modus uit te voeren, maar soms wordt hij ook gebruikt om games uit te voeren in een modus waarin je verschillende cheatcodes kunt gebruiken. Je kunt het spel op ten minste drie manieren starten met zo'n sleutel in het Windows-besturingssysteem - ze worden hieronder beschreven.

Hoe het spel te starten met de debug-parameter
Hoe het spel te starten met de debug-parameter

instructies:

Stap 1

Als het spel wordt gestart met een snelkoppeling op het bureaublad, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer "Eigenschappen" in het pop-upcontextmenu. Klik op het tabblad "Snelkoppeling" in het venster dat wordt geopend als gevolg van deze actie, op het veld "Object". Druk vervolgens op de End-toets om de cursor helemaal naar het einde van de regel te verplaatsen, voer een spatie in en typ de gewenste toets (-debug). Klik daarna op de knop "OK" om de snelkoppeling met de gemaakte wijzigingen op te slaan en het spel op de gebruikelijke manier te starten - door te dubbelklikken op dit pictogram.

Stap 2

Open het hoofdmenu op de knop "Start" en selecteer het item "Uitvoeren" - op deze manier opent u het standaard startvenster van het programma. Deze actie komt overeen met het indrukken van de sneltoets Win + R - u kunt deze ook gebruiken. Voer vervolgens het volledige pad naar het uitvoerbare bestand van het programma in het geopende venster in. Het is niet nodig om het handmatig te typen, u kunt op de knop "Bladeren" klikken en het uitvoerbare bestand van het spel op uw computerschijf vinden. Voeg daarna de schakeloptie -debug toe, gescheiden door een spatie en klik op de knop "OK". De volgende keer dat u dit dialoogvenster gebruikt, hoeft u het pad niet opnieuw te typen en is de sleutel niet vereist - de ingevoerde tekenreeks wordt opgeslagen in de vervolgkeuzelijst, van waaruit u deze kunt selecteren.

Stap 3

Maak overal op uw computer een tekstbestand aan. U kunt dit op het bureaublad doen - klik met de rechtermuisknop op de achtergrondafbeelding, open de sectie Nieuw in het pop-upcontextmenu en selecteer het item Tekstdocument. Voer in de eerste regel van het document het volledige pad in naar het uitvoerbare bestand van het spel - je kunt het kopiëren in de programmasnelkoppeling of in de adresbalk van Explorer. Voeg de schakeloptie -debug toe, gescheiden door een spatie en sla het document op met de bat-extensie. Je moet het spel starten door te dubbelklikken op dit bestand.

Aanbevolen: