Hoe Een Foto Op Een Link Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Op Een Link Te Plaatsen
Hoe Een Foto Op Een Link Te Plaatsen

Video: Hoe Een Foto Op Een Link Te Plaatsen

Video: Hoe Een Foto Op Een Link Te Plaatsen
Video: Hoe plaats je foto's en maak je koppelingen naar links? 2024, Mei
Anonim

Om informatie op internet uit te wisselen, gebruiken gebruikers vaak links naar verschillende bronnen. De link kan worden gegeven in de vorm van een siteadres, volledig vermeld of verborgen onder de woorden "Go", "Hier" en dergelijke. Je kunt ook een foto op de link zetten.

Hoe een foto op een link te plaatsen
Hoe een foto op een link te plaatsen

instructies:

Stap 1

Zelfs als je niet zo goed thuis bent in BB-codes, die vaak worden gebruikt bij het posten, kun je een afbeelding op een link plaatsen. Het belangrijkste is om het principe van het gebruik van tags te begrijpen. Elke directe link begint met het http-voorvoegsel. Als u een siteadres zonder tags invoert (bijvoorbeeld https://www.relevantmedia.ru), ziet uw bericht er niet erg aantrekkelijk uit, omdat de links behoorlijk lang kunnen zijn.

Stap 2

Om het mogelijk te maken om het siteadres te vervangen door een inscriptie, met behoud van de link, gebruikt u de URL-tags. De openingstag moet eerst gaan, dan de sluitingstag, en daartussen moet je je bericht plaatsen. Op een bron die BB-codes ondersteunt, ziet een link in de vorm er net zo uit als de inscriptie RelevantMedia, het siteadres zelf is niet zichtbaar.

Stap 3

Volgens hetzelfde principe kunt u een link naar een afbeelding tussen tags invoegen in plaats van tekst. Door erop te klikken, gaat de gebruiker naar het adres dat verborgen is onder de -tags. Upload naar de foto met de afbeelding die u wilt koppelen. Geef hiervoor op de wisselaar aan waar je de afbeelding wilt nemen (van je computer of van internet).

Stap 4

Klik op de knop "Bladeren" en geef de map op waarin uw foto is opgeslagen. Of open de pagina met de afbeelding, kopieer het adres naar het klembord en plak de link in het daarvoor bestemde veld op de fotohosting. Klik op de knop "Download" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 5

Open het berichtformulier op de bron waar u uw bericht wilt plaatsen. Klik op de knop "Link" in de vorm van een wereldbol, er wordt een nieuw venster geopend, plak daarin het adres van de site die andere gebruikers moeten bezoeken. Als er geen dergelijke knop is, kunt u de tags zelf aanpassen zoals beschreven in de tweede stap.

Stap 6

Plaats in plaats van tekst een link naar de afbeelding tussen de tags voor de afbeelding - ;. Zorg er tegelijkertijd voor dat de URL van de fotohosting niet is geregistreerd in de link naar de foto, anders gaan andere gebruikers naar de wisselaar en niet naar de site waarvan u het adres opgeeft. Uiteindelijk ziet je link met een foto er als volgt uit:

Aanbevolen: