Een Begroeting Inschakelen

Inhoudsopgave:

Een Begroeting Inschakelen
Een Begroeting Inschakelen

Video: Een Begroeting Inschakelen

Video: Een Begroeting Inschakelen
Video: Ondertiteling inschakelen op YouTube (iPad) 2024, Mei
Anonim

Het aanzetten van het welkomstscherm in het besturingssysteem Windows XP is een standaardprocedure en wordt standaard via het systeem zelf uitgevoerd, zonder dat er extra software nodig is.

Een begroeting inschakelen
Een begroeting inschakelen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Gebruikersaccounts uit en vouw het knooppunt Gebruikersaanmelding wijzigen uit. Pas het selectievakje toe in de regel "Gebruik de welkomstpagina" in het dialoogvenster dat wordt geopend en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Wijzigingen toepassen" te klikken.

Stap 2

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" als u het welkomstscherm niet kunt inschakelen met de bovenstaande methode en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren" om een alternatieve methode te gebruiken. Typ configuratiescherm op de regel Openen en bevestig uw selectie door op OK te klikken. Open de link "Gebruikersaccounts" in het configuratiescherm dat wordt geopend en ga naar het gedeelte "Een taak selecteren". Vouw het knooppunt Aanmelding gebruiker wijzigen uit en pas het selectievakje in de rij Welkomstpagina gebruiken toe.

Stap 3

Houd er rekening mee dat het onvermogen om het welkomstscherm te gebruiken mogelijk wordt veroorzaakt door de Netware Client-service. In dit geval is het verwijderen van deze service vereist. Open hiervoor het bureaubladelement "Netwerkverbindingen" door te dubbelklikken en roep het contextmenu van elke bestaande verbinding op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 4

Ga naar Eigenschappen en zoek naar Client Service voor Netware. Gebruik de knop "Verwijderen" voor elke gevonden regel. Ga naar het dialoogvenster "Eigenschappen voor inbelverbinding" en selecteer de opdracht "Netwerktoegang". Zoek het gemarkeerde item "Client Service for Netware" en verwijder het.

Stap 5

Start het systeem opnieuw op om de wijzigingen toe te passen en herhaal de bovenstaande stappen om het welkomstscherm van Windows in te schakelen. Onthoud dat bij het uitvoeren van deze procedure wordt aangenomen dat de gebruiker beheerderstoegang heeft tot computerbronnen.

Aanbevolen: