Een Virtuele Schijf Installeren

Inhoudsopgave:

Een Virtuele Schijf Installeren
Een Virtuele Schijf Installeren

Video: Een Virtuele Schijf Installeren

Video: Een Virtuele Schijf Installeren
Video: 2. Virtuele Installatie van Windows 10: Het aanmaken van een virtueel systeem 2024, Mei
Anonim

Zoals de praktijk laat zien, is het vaak nodig om verschillende virtuele schijven op een computer te installeren, aangezien een groot aantal games alleen met een installatieschijf kan worden uitgevoerd. Wat als er geen dergelijke schijf beschikbaar is?

Hoe een virtuele schijf te installeren
Hoe een virtuele schijf te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Alcoholprogramma.

instructies:

Stap 1

Er is gespecialiseerde software gemaakt waarmee u 1 tot 6 virtuele schijven op een pc kunt maken, ongeacht de systeemparameters. Download op internet of koop het programma Alcohol op de installatieschijf. Deze software bestaat in twee versies, namelijk betaald en gratis. U kunt een van deze versies gebruiken om virtuele schijven op uw computer te installeren.

Stap 2

Installeer in de systeemmap van uw harde schijf op uw computer. Meestal is dit de lokale schijf "C". Al dergelijke software moet op deze schijf worden geïnstalleerd voor een betrouwbare werking. Voer vervolgens het programma uit. Er verschijnt een klein venster voor u, waarin u een tabblad vindt met de naam "Virtuele schijf". Zodra u klikt, verschijnt een klein instellingenvenster. In de kolom "Aantal virtuele schijven" moet u het exacte aantal schijven opgeven dat op de computer moet worden aangemaakt.

Stap 3

Als u de waarde instelt op "0", worden er geen virtuele schijven op de computer gemaakt. Dit venster heeft ook veel verschillende instellingen die u kunt aanpassen aan uw behoeften. U kunt bijvoorbeeld uw eigen geluiden instellen voor het extraheren van een bepaald medium. U kunt ook een specifieke letter instellen die naast de virtuele schijf in Deze computer verschijnt.

Stap 4

Zodra alle parameters zijn geconfigureerd, klikt u op de knop "OK" om nieuwe virtuele schijven op uw computer te maken. Deze procedure kan 1 tot 5 minuten duren. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het maken van virtuele schijven vrij eenvoudig is als er speciale software is waarmee u deze bewerkingen probleemloos kunt uitvoeren. Je kunt experimenteren met instellingen, het aantal schijven op je computer, namen.

Aanbevolen: