Hoe Een Game Op Een Virtuele Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game Op Een Virtuele Schijf Te Branden
Hoe Een Game Op Een Virtuele Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Game Op Een Virtuele Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Game Op Een Virtuele Schijf Te Branden
Video: HOE Installeer je WINDOWS 10? 👨‍🔬 - Schone Installatie, Drivers, Instellingen voor Games 2024, Mei
Anonim

Een virtuele schijf, in tegenstelling tot gewone schijven zoals cd of dvd, bestaat alleen in een computer zonder fysiek medium, maar wordt, net als echte, afgespeeld via een diskettestation - het is echter ook virtueel. Heel vaak worden nieuwe computerspellen geleend van vrienden of gehuurd om zo'n virtuele schijf met het spel te maken.

Hoe een game op een virtuele schijf te branden
Hoe een game op een virtuele schijf te branden

instructies:

Stap 1

Meestal wordt een virtuele schijf (of een schijfkopie, zoals het ook wel wordt genoemd) gekopieerd van een echt medium, maar de computer werkt ermee als met een echt opslagmedium. Om het spel te branden, installeert u een speciaal programma op uw pc waarmee u een virtuele diskettedrive kunt maken en een afbeelding kunt branden. Als voorbeeld kunnen we programma's aanhalen als Alcohol 120%, Nero 7, Daemon Tools, maar er zijn vele andere waarmee u de noodzakelijke taak kunt volbrengen.

Stap 2

In verschillende programma's is de procedure voor het branden van een virtuele schijf iets anders, dus het is logisch om een voorbeeld te nemen op basis van het populaire softwarepakket Nero 7. Plaats de echte spelschijf in het pc-station en start het Nero BurningROM-programma. Om dit te doen, moet u "favorieten" selecteren in het hoofdvenster van Nero StartSmart, waarin u op de regel "cd kopiëren" of dvd moet klikken, afhankelijk van waarop het speelgoed is opgenomen.

Stap 3

Ga in de rechterbovenhoek van Nero BurningROM, waar u de lijst met recorders kunt vinden, naar Image Recorder en klik op "kopiëren".

Stap 4

Op het tabblad "leesopties" kunt u het pad selecteren waarin de computer fouten corrigeert die optreden tijdens het lezen van informatie op het tabblad "foutcorrectie". Het kan "fouten negeren", "bewerken" of wat je maar wilt zijn.

Stap 5

In het venster dat opent met de woorden "nieuw project" klikt u op "kopiëren", waardoor het venster "bestand opslaan" verschijnt. Noteer in dit venster de plaats waar het spel is opgeslagen, evenals de naam van de virtuele schijf.

Stap 6

Klik na het invoeren van de gegevens op "opslaan" en wacht tot de afbeelding volledig is gemaakt. Dit vereist enige tijd, afhankelijk van zowel het volume van het speelgoed zelf als de maximaal mogelijke snelheid die uw schijf in de computer kan ondersteunen.

Stap 7

U kunt nu uw originele cd of dvd van uw station verwijderen - u hebt deze niet meer nodig - en uw computer opnieuw opstarten. Het blijft om naar het opgegeven adres te gaan door de gemaakte virtuele schijf te openen. Begin het herschreven speelgoed te spelen zonder de echte media te gebruiken.

Aanbevolen: