Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf Op Een Computer
Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Virtuele Schijf Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Virtuele Machine Met Oracle VirtualBox? 2022, November
Anonim

Voor veel computerspellen of sommige programma's is een voorwaarde voor gebruik de aanwezigheid van een spelschijf in het station. Dit leidt tot slijtage aan het apparaat, onnodige ruis van de computer en is over het algemeen niet erg handig. Het probleem wordt opgelost door een virtuele schijf op het systeem te maken. Voor die games die van internet zijn gedownload, is de enige manier om te installeren vaak door een schijfkopie te monteren. Laten we eens kijken hoe u zo'n schijf kunt maken.

Hoe maak je een virtuele schijf op een computer
Hoe maak je een virtuele schijf op een computer

Noodzakelijk

Een programma om met schijfkopieën te werken

instructies:

Stap 1

Download een programma voor het werken met schijfkopieën. Het kan een betaald of gratis hulpprogramma zijn. Onder de gratis is Daemon Tools Lite de erkende leider. Van betaalde analogen kunnen we Alcohol 120% aanbevelen, naast het lezen van schijfafbeeldingen, kan het ze ook maken en naar schijven schrijven. Gebruik vertrouwde bronnen of de officiële website van de ontwikkelaar om te downloaden.

Stap 2

Voer het installatiebestand uit door te dubbelklikken, beantwoord de vragen van de installatiewizard door op de knoppen "Volgende" en "Voltooien" te klikken. Tijdens het installatieproces moet u opnieuw opstarten, dus bewaar en sluit alle belangrijke gegevens en documenten. Open de hoofdmodule van het gedownloade programma door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Of u kunt op de knop Start -> Alle programma's -> Daemon Tools klikken. Het resultaat zal hetzelfde zijn.

Stap 3

Er verschijnt een venster met de titel Mount'n'Drive Manager. Klik in het onderste gedeelte met de rechtermuisknop op de vrije ruimte en selecteer de regel "Virtuele SCSI-schijf toevoegen". Een andere manier is om met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak bij de klok te klikken. De acties zijn hetzelfde, selecteer gewoon de regel met het hierboven geschreven commando.

Stap 4

Er verschijnt een bericht dat de virtuele schijf wordt gemaakt. Wacht tot het verdwijnt.

Open "Deze computer" en controleer de lijst met stations. Een nieuw item zou op deze lijst moeten verschijnen. Als u bijvoorbeeld eerder de letters "C:, D:, E:" had, dan zou het erna bijvoorbeeld zo moeten zijn: "C:, D:, E:, F:".

Stap 5

U hebt nu een virtuele schijf op uw computer. Het werkt met bijna alle soorten schijfkopieën en integreert in het besturingssysteem. U hoeft alleen maar op het bestand te dubbelklikken om het automatisch te downloaden en te koppelen. In sommige gevallen kunnen twee of meer virtuele schijven tegelijkertijd nuttig zijn. Herhaal in dat geval de stappen vanaf stap 3. Met dit programma kunt u ongeveer 20 schijven maken.

Populair per onderwerp