Hoe De Systeemmap Te Hernoemen

Inhoudsopgave:

Hoe De Systeemmap Te Hernoemen
Hoe De Systeemmap Te Hernoemen

Video: Hoe De Systeemmap Te Hernoemen

Video: Hoe De Systeemmap Te Hernoemen
Video: Bestanden hernoemen in Verkenner 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om systeemmappen te hernoemen is niet zo gebruikelijk. Maar er zijn nog steeds momenten waarop u de gebruikersnaam of organisatienaam die tijdens de installatie van het besturingssysteem zijn ingevoerd, moet hernoemen. Er zijn momenten waarop u de systeemmap moet hernoemen om verwarring met gebruikersnamen op een bepaalde computer te voorkomen.

Hoe de systeemmap te hernoemen
Hoe de systeemmap te hernoemen

Noodzakelijk

Computer, hulpprogramma voor hernoemen, internettoegang

instructies:

Stap 1

Er is geen gemakkelijke manier om het te hernoemen. Alle systeemmappen zijn gekoppeld aan het register van het besturingssysteem. En als ze zouden kunnen worden hernoemd zoals alle andere, zou het besturingssysteem na het hernoemen van de systeemmap gewoon niet starten. U moet systeemmappen hernoemen zonder het Windows-register te verbreken met speciale hulpprogramma's. Voor beginners is het gebruik van het hulpprogramma Renamer een goede optie. Download en installeer het hulpprogramma op uw computer. Het programma is beschikbaar om te downloaden en wordt volledig gratis verspreid.

Stap 2

Na het uitvoeren van het hulpprogramma, verken je de interface. Alle opdrachten zijn beschikbaar op het programmapaneel. Wanneer u op de hoofdopdracht klikt, wordt het paneel met extra programma's geopend. De positie van de opdrachten kan verschillen afhankelijk van de versie van het programma. Gebruik het programmamenu om de mappen te selecteren die u wilt hernoemen. Hoewel het programma veel mappen tegelijk kan hernoemen, is het toch beter om systeemmappen één voor één te hernoemen.

Stap 3

Selecteer de browserregel. Er wordt een lijst geopend met mappen die op uw computer zijn opgeslagen. Selecteer de systeemmap die u nodig hebt in de lijst. Er kan een waarschuwing zijn over het gevaar van het hernoemen van deze map. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde bestand, selecteer de opdracht toevoegen aan vrij selecteren en daarin het tabblad vrij selecteren. De map die u hebt verzonden, bevindt zich daar. Klik erop en selecteer de opdracht handmatig hernoemen en voer een nieuwe mapnaam in.

Stap 4

Als de map niet is hernoemd, is de functie voor hernoemen mogelijk vergrendeld in het programmamenu. Zo ja, schakel dan de vergrendeling uit in het programmamenu.

Aanbevolen: