Hoe Een Gratis Djvu-bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gratis Djvu-bestand Te Openen
Hoe Een Gratis Djvu-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Gratis Djvu-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Gratis Djvu-bestand Te Openen
Video: How to Open djvu File on Windows 2024, Mei
Anonim

De opkomst van het DjVu-formaat is te wijten aan het feit dat het nodig was om tekstbestanden in een kleiner volume op te slaan. Tegenwoordig zijn dergelijke bestanden handig omdat ze snel op internet kunnen worden bekeken zonder naar een computer te hoeven downloaden.

Hoe open je een djvu-bestand gratis
Hoe open je een djvu-bestand gratis

instructies:

Stap 1

Als een gebruiker een bestand in dit formaat downloadt (bijvoorbeeld een boek), kan hij het niet lezen met zijn gebruikelijke programma's. In dit geval heeft u een "reader" nodig met de naam WinDjVu (het is niet nodig om het te gebruiken; het wordt als voorbeeld gegeven als een van de meest voorkomende). U hoeft niet te betalen voor de aankoop, omdat deze voor iedereen absoluut gratis beschikbaar is. Trouwens, tijdens het downloaden zul je merken dat er verschillende varianten van dit programma zijn. Een ervan kan onmiddellijk na het downloaden worden gebruikt (dat wil zeggen, het hoeft niet opnieuw te worden geïnstalleerd). Hier is de site van de ontwikkelaar waar het bestand beschikbaar is -

Stap 2

Houd er rekening mee dat de gedownloade programma's standaard in het Engels zijn. Als u de instellingen van het WinDjVu-programma wilt wijzigen, opent u het gedeelte Bekijken, gaat u naar het menu Talen en selecteert u de gewenste taal uit de lijst. De instellingen worden onmiddellijk van kracht nadat u het programma opnieuw hebt opgestart. Wanneer u het opnieuw opent, wordt de interface weergegeven in de taal die u nodig hebt.

Stap 3

Als u geen tijd heeft om het programma te downloaden en op uw computer te installeren, kunt u het benodigde bestand direct op internet bekijken. Installeer hiervoor de speciale DjVu Browser Plugin. Het is beschikbaar voor browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox en Opera. Bovendien heeft de werkbalk een zeer handig pictogram dat wordt weergegeven als een diskette. Met zijn hulp kunt u het gewenste DjVu-document binnen enkele seconden opslaan.

Aanbevolen: