Hoe Het Djvu-programma Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Djvu-programma Te Openen
Hoe Het Djvu-programma Te Openen

Video: Hoe Het Djvu-programma Te Openen

Video: Hoe Het Djvu-programma Te Openen
Video: How to Open djvu File on Windows 2024, Mei
Anonim

Nu groeit de populariteit van elektronische bibliotheken steeds meer. Het is tenslotte erg handig en compact. In de metro, trolleybus, bus is het bijvoorbeeld gemakkelijker te lezen door een netbook, PDA of zelfs een gewone telefoon vast te houden die dit bestandsformaat ondersteunt.

Hoe het djvu-programma te openen
Hoe het djvu-programma te openen

instructies:

Stap 1

Hoe laad je deze functies? Eerst moet je een programma downloaden dat het e-bookbestand kan openen. Dit kan vanaf deze officiële site https://www.stdutility.com/stduviewer.html. Volg de link hierboven. Op deze pagina vindt u het opschrift "Download gratis draagbare STDU Viewer (2 MB)". Dit is een vereenvoudigde versie, gemakkelijk te gebruiken. Klik op de naam en sla het bestand op. In dit geval bevindt het archief zich op uw computer.

Stap 2

Open vervolgens het gedownloade archief en pak het uit. Dit kan worden gedaan door met de rechtermuisknop te klikken (of links te klikken, als u een inversie hebt) op het archief en vervolgens op het opschrift "Bestanden uitpakken naar de huidige map" te klikken. Sommige oudere versies van archivers hebben deze knop niet, dus het is mogelijk om dit te doen door alle bestanden te selecteren en ze vervolgens gewoon naar deze map te slepen. U hoeft niets te installeren, alles is al voor u gedaan.

Stap 3

Voer nu gewoon het bestand "STDUViewerApp.exe" uit. Open vervolgens het boek volgens het volgende schema: Bestand => open, zoek dan het gewenste bestandsboek, klik erop en klik linksonder in het kleine venster op de knop "Openen". Na de uitgevoerde handeling heeft u de tekst van dit boek op een witte achtergrond.

Stap 4

Dit programma heeft ook verschillende instellingen die u voor het gemak kunt gebruiken. Dit is bijvoorbeeld tekstselectie. Stel, u leest een e-book en plotseling komt de gedachte aan eten bij u op. Om niet te zoeken naar waar u was gebleven, zoekt u het pictogram met de cursor en een klein gestippeld vierkant onderaan. Als je erover beweegt, staat er "Tekstgereedschap selecteren". Klik erop en selecteer vervolgens, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt (of rechts, als u een inversie hebt), de zin of het woord dat u had verlaten. Wanneer u aankomt, klikt u met de linkermuisknop ergens anders zonder de tekst, de witte achtergrond - de selectie zal verdwijnen en u kunt verder lezen, zonder onnodige problemen en tijd verspillen met zoeken naar waar u was gebleven.

Stap 5

Ook in dit programma zit een zoomfunctie, ofwel zoom. Het pictogram wordt weergegeven als een +-teken, omcirkeld in een cirkel en een gestippeld vierkant onderaan het pictogram. Door erop te klikken, en vervolgens op uw zogenaamde “blad”, zoomt u in op de tekst. Om terug te keren naar de oorspronkelijke schaal, zoekt u het opschrift "500%" aan de linkerkant, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop en voert u de waarde "100%" in. De afbeelding wordt verkleind naar de oorspronkelijke grootte.

Aanbevolen: