Een Tekening Op Een Schijf Toepassen

Inhoudsopgave:

Een Tekening Op Een Schijf Toepassen
Een Tekening Op Een Schijf Toepassen

Video: Een Tekening Op Een Schijf Toepassen

Video: Een Tekening Op Een Schijf Toepassen
Video: Dessineo - Stap voor Stap leren tekenen - Animation video (NL) 2024, April
Anonim

Vaak stellen gebruikers op internet vragen die te maken hebben met het ontwerp van afbeeldingen op schijven. Dit is niet moeilijk om te doen. Om een tekening op een schijf te zetten, hebt u een speciale schijf en de LightScribe System Software-driver nodig. Met behulp van de afbeelding kunt u de schijf aanwijzen en aantrekkelijker maken.

Een tekening op een schijf toepassen
Een tekening op een schijf toepassen

Noodzakelijk

Personal computer, LightScribe-systeemsoftware

instructies:

Stap 1

Neem een eenvoudige schijf en plaats deze in het station. Start het Nero-programma. Selecteer daar "Label branden". Het is mogelijk om tekst of een afbeelding toe te passen. Deze editor is een exacte kopie van Nero CoverDesigner. De tekening wordt gedaan rond de randen van de schijf. Om ervoor te zorgen dat het patroon de hele schijf bedekt, moet u een speciale blanco nemen.

Stap 2

Download LightScribe-systeemsoftware naar uw computer. Ga naar het configuratiescherm van het programma LightScribe Control Panel. Stel in het gedeelte "Contrastinstellingen" het keuzerondje in op Dit maakt uw labels donkerder, maar u zult een langere labeltijd ervaren. Dit zal helpen om het contrast te vergroten. Klik OK". Mogelijk hebt u ook Nero CoverDesigner nodig.

Stap 3

Zeer handig en betaalbaar LightScribe-programma. Met deze applicatie kan elk patroon worden toegepast. Plaats de schijf ondersteboven, dat wil zeggen met de matte kant naar beneden. Draai na het opnemen de schijf om en sluit de patroonlade. U kunt patroon- en tekstsjablonen selecteren in LightScribe Simple Labeler. Start LightScribe Simple Labeler. Voer uw labeltekst in. Kies een lettertype.

Stap 4

U kunt de rand ophalen. Klik op de sjabloon die je leuk vindt. Selecteer de schijf. Als u kopieën wilt maken, geeft u het nummer op dat u wilt ontvangen. Klik op de knop Volgende. Het programma biedt u een geschatte weergave van uw schijf, die zal blijken na het toepassen van de afbeelding. Als iets niet bij je past, ga dan terug en doe het opnieuw. Als u met alles tevreden bent, klikt u op Label toepassen.

Stap 5

U kunt werken met het programma LightScribe Template Labeler. Voer het uit. Plaats de schijf in het station. Selecteer in de kolom "Sjabloon" het patroon dat u leuk vindt. Klik volgende. Kies het formaat en de locatie van de afbeelding. Dit alles kunt u doen in de tabbladen "Lettertype selecteren" en "Uitlijning selecteren". Kies de kleur van de afbeelding in de kolom "Selecteer uw schijf". Als u kopieën van zo'n schijf nodig hebt, vermeld dan het vereiste aantal. Als u alle parameters hebt opgegeven, klikt u op "Afdrukken". Wacht tot het einde van de operatie. De schijf is klaar.

Aanbevolen: