Een Afbeelding Op Twee Schijven Branden

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Op Twee Schijven Branden
Een Afbeelding Op Twee Schijven Branden

Video: Een Afbeelding Op Twee Schijven Branden

Video: Een Afbeelding Op Twee Schijven Branden
Video: How to Burn Photos to a CD or DVD in Windows 10 2024, April
Anonim

Het opnemen van informatie die is opgeslagen op schijfimages wordt uitgevoerd met behulp van speciale software. Het grootste probleem is dat bepaalde afbeeldingen van dubbellaagse dvd's zijn genomen, waardoor ze niet naar een gewone schijf kunnen worden geschreven.

Een afbeelding op twee schijven branden
Een afbeelding op twee schijven branden

Noodzakelijk

  • - Daemon Tools;
  • - 7-Zip.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende populaire methoden om een schijfkopie in meerdere delen te splitsen. De gemakkelijkste en meest logische optie is om de uitgepakte bestanden naar schijf te schrijven. Installeer Daemon Tools (Ultra ISO, Alcohol).

Stap 2

Voer de geïnstalleerde applicatie uit en open de inhoud van de schijfkopie ermee. Kopieer alle beschikbare bestanden naar een aparte map. Zorg ervoor dat er geen verborgen bestanden en mappen in de afbeelding zijn.

Stap 3

Splits nu de uitgepakte bestanden in twee mappen. Zorg ervoor dat ze allemaal geschikt zijn om op een aparte dvd te branden. Controleer hiervoor de grootte van de resulterende mappen. Schrijf informatie naar schijven met behulp van een geschikt programma.

Stap 4

Als u in de toekomst met de schijfkopie wilt kunnen werken en niet met de uitgepakte bestanden, gebruikt u het programma WinRar (7-Zip). Installeer een van de opgegeven archivers. Het is vermeldenswaard dat de functie die u nodig hebt aanwezig is in het Total Commander-programma.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op en open de map met de gewenste schijfkopie. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer het item "Toevoegen aan archief" in het menu dat verschijnt.

Stap 6

Wacht tot het programmavenster wordt gestart. Voer een naam in voor het aan te maken archief. Zorg ervoor dat u Geen compressie selecteert in het veld Compressieniveau. Door deze modus te activeren, wordt de tijd die wordt besteed aan het maken van een archief aanzienlijk verkort.

Stap 7

Klik op de pijl die overeenkomt met het veld "Opsplitsen in volumes". Selecteer een van de vooraf gedefinieerde sjablonen in het vervolgkeuzemenu. Klik op de OK-knop. Wacht terwijl het programma twee archieven maakt.

Stap 8

Brand elk resulterend bestand op een aparte dvd. Onthoud dat om met de afbeelding te werken, u beide delen van het archief naar uw harde schijf moet kopiëren en de elementen moet samenvoegen.

Aanbevolen: