Een Afbeelding Op Een Cd Of Dvd Branden In Windows XP

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Op Een Cd Of Dvd Branden In Windows XP
Een Afbeelding Op Een Cd Of Dvd Branden In Windows XP

Video: Een Afbeelding Op Een Cd Of Dvd Branden In Windows XP

Video: Een Afbeelding Op Een Cd Of Dvd Branden In Windows XP
Video: How to Print CD/DVD Labels Using PC (Epson XP-8500, XP-6100,XP-6000) NPD5982 2024, April
Anonim

Microsoft Windows XP-besturingssystemen hebben standaard geen programma's voor het schrijven van afbeeldingen naar optische schijven. Om dit probleem op te lossen, downloadt u het benodigde hulpprogramma van internet en installeert u het. Dit kan met een paar klikken.

Schijf branden
Schijf branden

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - besturingssysteem Windows XP;
  • - CD-brandprogramma InfraRecorder.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het programma. Om een afbeelding op een schijf te branden, moet u eerst een programma voor het branden van optische schijven downloaden, bijvoorbeeld InfraRecorder, dat gratis wordt verspreid. Ga hiervoor naar https://infrarecorder.org/ (sectie Downloads) en selecteer het juiste installatiebestand. Nadat u het resulterende bestand naar uw computer hebt gedownload, moet u het uitvoeren. Volg daarna de instructies van de installateur. Na de installatie verschijnt een bijbehorende snelkoppeling voor het starten op het bureaublad. Voer het programma uit.

Het hoofdvenster van het programma
Het hoofdvenster van het programma

Stap 2

Wijzig de interfacetaal. Standaard gebruikt het programma Engels. Het is echter veel handiger om het te gebruiken met de Russische interface. Selecteer hiervoor "Opties", "Configuratie …" in het hoofdmenu van het programma. Ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad "Taal" en selecteer "Russisch". Bevestig uw keuze door op de knop "OK" onder in het venster te klikken. Daarna moet het programma opnieuw worden gestart (gesloten en weer geopend). De volgende keer dat u het start, wordt de Russische taal gebruikt.

Van taal wisselen
Van taal wisselen

Stap 3

Selecteer een afbeelding en voer uit. Open hiervoor in het hoofdmenu "Acties", "Afbeelding branden" en u ziet een venster voor het selecteren van een bestandsafbeelding. Nadat u het desgewenst in een nieuw venster hebt geselecteerd, kunt u de opname-instellingen wijzigen, inclusief modus, snelheid, enz. Druk op de knop "OK" om de bewerking te starten.

Opname-instellingen
Opname-instellingen

Stap 4

Wacht tot het einde van de opname. Tijdens het schrijven naar schijf wordt een venster met de huidige voortgang weergegeven. Houd er rekening mee dat het lang kan duren voordat de geselecteerde afbeelding naar de schijf is geschreven. Het hangt af van de grootte en de toegestane snelheid. Aan het einde van de opname zegt het programma "Completed: 100%". De schijf is gebrand.

Aanbevolen: