Hoe Iso Op Twee Schijven Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Iso Op Twee Schijven Te Branden
Hoe Iso Op Twee Schijven Te Branden

Video: Hoe Iso Op Twee Schijven Te Branden

Video: Hoe Iso Op Twee Schijven Te Branden
Video: [PS2] GRATIS MC BOOT RUNNING GAMES ZONDER FIRMWARE ZONDER DISC GAMES VANAF DE HARDE SCHIJF 2024, Maart
Anonim

Wanneer u met ISO-images werkt, moet u deze correct op schijven kunnen branden. In dit geval kunnen er problemen optreden die verband houden met het gebrek aan ruimte op de dvd-media. Het kan op verschillende manieren worden opgelost.

Hoe iso op twee schijven te branden
Hoe iso op twee schijven te branden

Noodzakelijk

  • - Daemon Tools;
  • - 7z;
  • - Ultra-ISO.

instructies:

Stap 1

Als u de integriteit van de ISO-image niet hoeft te behouden, pak dan de bestanden eruit en brand ze afzonderlijk op twee schijven. Installeer het Daemon Tools-programma en koppel de afbeelding aan een virtuele schijf. Kopieer alle bestanden in de schijfkopie naar een aparte map. Start het Nero-programma en schrijf alle benodigde bestanden op, verdeel ze in twee sets. In dit geval moet u de optie "Data DVD" gebruiken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat deze methode niet geschikt is voor het branden van een volledige game-image of ISO-bestand gemaakt van een multiboot-schijf. Installeer WinRar- of 7z-software. Klik met de rechtermuisknop op de ISO-image en selecteer "Toevoegen aan archief". Selecteer na het openen van een nieuw venster de gewenste back-upopties.

Stap 3

Zorg ervoor dat u het archief in twee delen splitst. Stel de maximale grootte voor een enkel item in op 4 GB. Hiermee kunt u de afbeelding splitsen zodat elk onderdeel op een dvd past. Brand de resulterende archieven op twee schijven. Onthoud dat beide delen aanwezig moeten zijn om een heel archief te openen.

Stap 4

Als u geen beeldarchieven wilt maken, gebruikt u het Ultra ISO-programma. Gebruik het om de ISO-image in twee elementen te splitsen en deze op dvd-media te branden. Houd er rekening mee dat je Ultra ISO opnieuw nodig hebt om de afbeeldingen samen te voegen.

Stap 5

Gebruik de optie DVD-Rom (ISO) wanneer u ISO-bestanden naar een schijf brandt met Nero. Deze methode zorgt voor een optimale kwaliteit van de gegevensregistratie.

Aanbevolen: