Hoe Vindt U Gratis Stuurprogramma's Op HP

Inhoudsopgave:

Hoe Vindt U Gratis Stuurprogramma's Op HP
Hoe Vindt U Gratis Stuurprogramma's Op HP

Video: Hoe Vindt U Gratis Stuurprogramma's Op HP

Video: Hoe Vindt U Gratis Stuurprogramma's Op HP
Video: Installing HP drivers and softwares - Easiest Process 2024, Mei
Anonim

Een bepaald aantal apparaten vereist een stuurprogramma om correct te werken. Hulet Packard-hardware (kortweg HP) is geen uitzondering. Gewoonlijk wordt een schijf met alle benodigde software geleverd met kantoorapparatuur. Maar zelfs als het verloren gaat, is er geen bijzondere reden tot bezorgdheid.

Gratis stuurprogramma's van andere merken dan HP vinden
Gratis stuurprogramma's van andere merken dan HP vinden

instructies:

Stap 1

In deze handleiding wordt beschreven hoe u het printerstuurprogramma kunt downloaden. Maar naar analogie kan het worden gebruikt om stuurprogramma's van andere fabrikanten en andere apparatuur te zoeken en te installeren die een stuurprogramma nodig hebben voor een juiste werking. Deze methode is volledig gratis, met uitzondering van de kosten voor het betalen van de diensten van uw internetprovider.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de hardware- en softwareleverancier. In Rusland bevindt de officiële website van HP zich op het adres dat aan het einde van het artikel wordt vermeld. Selecteer "Support & Drivers" in het menu en wanneer de pagina wordt vernieuwd, klik je op "Drivers & Software".

Stap 3

Voer in het vak met het label "Voer productnaam / -nummer in" het merk en model van uw printer in. Deze informatie kan worden verkregen uit de documentatie bij de apparatuur of rechtstreeks op de behuizing van uw printer worden gelezen. Klik op de knop "Zoeken".

Stap 4

Nadat op verzoek een lijst met overeenkomsten is gegenereerd, ziet u de beschikbare softwareversies onder het veld dat u zojuist hebt ingevuld. Klik in de lijst op de link-regel van het product dat bij u past.

Stap 5

Er verschijnt een pop-upvenster op een nieuwe pagina, selecteer daarin de softwaretaal die u nodig hebt. Geef vervolgens uw besturingssysteem op in het venster en klik op de knop "Volgende". Er wordt opnieuw bronfiltering uitgevoerd, waarna een lijst met stuurprogramma's verschijnt die specifiek geschikt zijn voor uw besturingssysteem.

Stap 6

Klik op de linkregel met de optie die bij je past om naar de downloadpagina te gaan. Klik op de knop "Download", geef de map op waar het installatiebestand moet worden opgeslagen en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 7

Nadat het bestand volledig is gedownload, opent u de map waarin u het hebt opgeslagen. Open het bestand door met de linkermuisknop te klikken. De "Installatiewizard" wordt gestart. Volg de instructies om het printerstuurprogramma op uw computer te installeren.

Aanbevolen: