Hoe De Lokale Schijf D . Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Lokale Schijf D . Te Herstellen
Hoe De Lokale Schijf D . Te Herstellen

Video: Hoe De Lokale Schijf D . Te Herstellen

Video: Hoe De Lokale Schijf D . Te Herstellen
Video: SSD / C Schijf 100% vol? Hoe je in Windows 10 je harde schijf of ssd snel kunt opruimen 2024, Mei
Anonim

Wanneer u met harde schijven werkt, moet u uiterst voorzichtig en oplettend zijn. Als u per ongeluk de vereiste partitie van de schijf hebt verwijderd, ga dan onmiddellijk verder om deze te herstellen.

Hoe de lokale schijf D. te herstellen
Hoe de lokale schijf D. te herstellen

Het is nodig

Acronis Disk Direcrot

instructies:

Stap 1

Onthoud dat hoe eerder u begint met het herstellen van verloren gegevens, hoe groter de kans dat deze operatie succesvol zal zijn. Download en installeer Acronis Disk Director. Het is beter om versie 10 of hoger te gebruiken. Start uw computer opnieuw op en open Acronis.

Stap 2

Open het tabblad "Beeld" in het menu dat verschijnt en selecteer het item "Handmatige modus". Zoek nu de afbeelding van het niet-toegewezen gebied van de harde schijf. Voorheen had er een partitie op de harde schijf moeten zijn (lokale schijf D). Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Herstel" in het submenu "Geavanceerd"

Stap 3

Na het starten van een nieuw menu met de kop "Herstelmodus" selecteert u "Handmatig" en klikt u op de knop "Volgende". Geef in het nieuwe venster de volledige zoekmethode op en klik nogmaals op de knop "Volgende". In deze modus kan het programma veel langer naar een verwijderde partitie zoeken, maar de kans op succesvol herstel is aanzienlijk groter

Stap 4

Wacht nu even, zodat het programma kan zoeken naar reeds bestaande secties. Klik met de linkermuisknop op degene die onlangs is verwijderd. Klik op Volgende om de wizard Partitie zoeken te sluiten.

Stap 5

Vouw het tabblad Bewerkingen uit en selecteer Uitvoeren. Wacht tot het Acronis-programma is afgesloten. De herstelsnelheid van een partitie is afhankelijk van de grootte, bezetting en computerprestaties.

Stap 6

Sluit het programma nadat het hulpprogramma is uitgevoerd. Start uw computer opnieuw op en controleer de status van de herstelde partitie. Als tijdens het herstelproces belangrijke bestanden verloren zijn gegaan, gebruik dan het hulpprogramma Easy Recovery om ze terug te krijgen. In dit geval is het beter om met de functie Deleted Recovery te werken. Dit vergroot de kans op succesvol gegevensherstel na het verwijderen van een partitie.

Aanbevolen: