Hoe Stuurprogramma's Voor Een Geluidskaart Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Een Geluidskaart Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Een Geluidskaart Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Een Geluidskaart Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Een Geluidskaart Te Installeren
Video: How To Set Up Your Audio Interface 2024, April
Anonim

Het installeren van software en stuurprogramma's is de eerste prioriteit na het installeren van het besturingssysteem. Drivers moeten vaak worden bijgewerkt wanneer hardware wordt vervangen of nieuwe apparaten worden aangesloten.

Hoe stuurprogramma's voor een geluidskaart te installeren
Hoe stuurprogramma's voor een geluidskaart te installeren

Noodzakelijk

  • - Installatieschijf;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Het hoofdgedeelte van geluidskaarten kan worden onderverdeeld in drie categorieën. Desktopcomputers kunnen afzonderlijke interne kaarten gebruiken. Mobiele pc's hebben bijna altijd geïntegreerde chips. Minder vaak vindt u externe kaarten die op de USB-poort zijn aangesloten. Zoek eerst het type apparatuur uit.

Stap 2

Als u zojuist een interne of externe kaart hebt gekocht en geïnstalleerd, plaatst u de installatieschijf in het station van uw computer. Open de inhoud van de schijf via het menu "Deze computer". Voer het toepassingsbestand met de naam Setup uit.

Stap 3

Installeer de software en start uw computer opnieuw op. Controleer of u een geluidsadapter kunt gebruiken.

Stap 4

Als u de opgegeven dvd niet hebt of als u een geluidskaart gebruikt die in uw moederbord is geïntegreerd, zoek dan naar stuurprogramma's op internet. Ontdek de modelnaam van uw geluidskaart. Dit kan worden gedaan door de inscripties op de behuizing van het apparaat te onderzoeken.

Stap 5

Ga naar de website van de fabrikant voor de apparatuur die u zoekt. Vul het zoekveld in door de naam van uw geluidskaart (moederbord) in te voeren. Wacht tot de lijst met beschikbare applicaties wordt geopend. Selecteer het programma dat is ontworpen voor het besturingssysteem dat op uw pc is geïnstalleerd.

Stap 6

Download de software van uw keuze. Installeer het met behulp van de standaard installatiemethode. Als de geluidskaart niet meteen werkt na het voltooien van de software-installatie, start u uw computer opnieuw op. Controleer of de luidspreker goed is aangesloten.

Stap 7

Start een willekeurige mediaspeler. Muziek afspelen activeren. Pas de instellingen voor de geluidskaart aan. Selecteer hiervoor de toewijzing van actieve poorten en stel de gewenste equalizermodus in.

Aanbevolen: