Hoe De Belasting Van De Videokaart Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Belasting Van De Videokaart Te Verminderen?
Hoe De Belasting Van De Videokaart Te Verminderen?

Video: Hoe De Belasting Van De Videokaart Te Verminderen?

Video: Hoe De Belasting Van De Videokaart Te Verminderen?
Video: Op zoek naar de juiste videokaart? Hier moet u op letten bij de aanschaf! | Keuzehulp | Paradigit 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne computerspellen en sommige applicaties zijn ontworpen voor een relatief krachtige pc. Als uw videoadapter de gegeven belasting niet aankan, moet deze met alle beschikbare methoden worden verminderd.

Hoe de belasting van de videokaart te verminderen?
Hoe de belasting van de videokaart te verminderen?

instructies:

Stap 1

Meestal wordt het verminderen van de belasting van de videokaart bereikt door alle onnodige elementen uit te schakelen en de beeldkwaliteit te verminderen. Begin met het aanpassen van de instellingen voor het Windows-besturingssysteem zelf. Zet uw computer aan en open het menu Start. Selecteer het menu "Configuratiescherm".

Stap 2

Open het submenu Vormgeving en personalisatie en selecteer Personalisatie. Kies een thema dat bij u past in de categorie Basis. Keer terug naar het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen en open het item Schermresolutie aanpassen.

Stap 3

Verlaag de resolutie door de juiste optie te kiezen. Onthoud dat u de juiste resolutie voor uw monitor moet gebruiken op basis van de beeldverhouding (4: 3 of 16: 9). Sla de instellingen op.

Stap 4

Open nu het menu "Start" en klik met de rechtermuisknop op het item "Computer". Open het menu Eigenschappen. Ga naar het menu Geavanceerde systeeminstellingen. Selecteer het tabblad "Geavanceerd".

Stap 5

Klik op de knop Opties in het menu Prestaties. Ga nu naar het tabblad "Visuele effecten" en selecteer "Beste prestaties leveren". Klik op de knop Toepassen en sluit het instellingenmenu.

Stap 6

Als u de belasting van videokaarten tijdens het spelen van games wilt verminderen, voert u een reeks noodzakelijke instellingen uit. Verlaag eerst je schermresolutie tijdens het spelen. Gebruik de resolutie die op het bureaublad is ingesteld. Dit vermindert de belasting bij het schakelen tussen programma's.

Stap 7

Verlaag nu de beeldkwaliteit. Schakel hiervoor, indien mogelijk, de weergave van schaduwen en andere secundaire elementen uit. Verlaag de kleurdiepte van 32 naar 16 bits. Als de toepassingsvoorkeuren toestaan dat de opgegeven modi worden gebruikt, selecteert u Lage kwaliteit of Hoge prestaties. Sla de instellingen op. Sluit alle programma's en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: