Hoe Programma's Te Verwijderen Met Een Sleutel

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Te Verwijderen Met Een Sleutel
Hoe Programma's Te Verwijderen Met Een Sleutel

Video: Hoe Programma's Te Verwijderen Met Een Sleutel

Video: Hoe Programma's Te Verwijderen Met Een Sleutel
Video: Hoe vervang ik een kapotte tandwielkast in een haakse slijper? Reparatie van elektrisch gereedschap 2024, Mei
Anonim

Heel vaak gebruiken pc-gebruikers proefversies van verschillende programma's. Na het opnieuw installeren van een aantal van hen is de proefperiode weer beschikbaar, maar records over het verstrijken van de proefperiode van sommige worden opgeslagen in het register van het besturingssysteem, waarna een licentiesleutel nodig is om ze correct te laten werken.

Hoe programma's te verwijderen met een sleutel
Hoe programma's te verwijderen met een sleutel

Noodzakelijk

Trial-Reset-programma

instructies:

Stap 1

Open uw webbrowser en voer Trial-Reset in de zoekbalk in. Dit is een programma voor het opschonen van het register van vermeldingen over het gebruik van proefsleutels van verschillende programma's, waarna de proefperiode weer voor u beschikbaar is. Natuurlijk kunt u elk ander programma voor hetzelfde doel gebruiken. Deze programma's gebruiken de gebruikelijke techniek van het verwijderen van registervermeldingen van het besturingssysteem over uw gebruik van het softwareproduct tijdens de proefperiode, ze verwijderen ook informatie over de gebruikte sleutels en hebben andere geavanceerde functionaliteit. Zorg er vóór het downloaden voor dat de volledige verwijdering van het programma met het verwijderen van mappen uit de systeemmappen niet de gewenste resultaten opleverde.

Stap 2

Controleer het gedownloade programma op virussen, installeer het en lees aandachtig het menu. De meeste van deze programma's hebben een vergelijkbare interface, omdat ze in bijna hetzelfde scenario werken, je hoeft alleen maar de naam van de applicatie te selecteren, waarvan je de informatie over het gebruik wilt verwijderen.

Stap 3

Zoek informatie over het programma dat u hebt verwijderd in de lijst met registervermeldingen en verwijder de proefsleutel. Installeer het opnieuw door de proefperiode te activeren. Nadat het is verlopen, installeert u het programma opnieuw en verwijdert u het register uit de bijbehorende vermelding.

Stap 4

Als u geen extra programma's wilt gebruiken om records over het gebruik van de vervaldatum van de proefversie te verwijderen, reinigt u het register handmatig door het te starten met behulp van het item "Uitvoeren" in het menu "Start". Selecteer in het geopende venster de map met de gewenste vermelding in het linkergedeelte en verwijder deze. Wees vooral voorzichtig bij het werken met het register, aangezien dit de werking van het systeem als geheel beïnvloedt.

Aanbevolen: