Een Videobestand Controleren

Inhoudsopgave:

Een Videobestand Controleren
Een Videobestand Controleren

Video: Een Videobestand Controleren

Video: Een Videobestand Controleren
Video: CONTROLE IN DE AUTO BIJ HET CBR EXAMEN! 2024, Mei
Anonim

U kunt de integriteit van kleine videobestanden controleren met normale weergave via een mediaspeler. Maar als u een groot aantal bestanden moet controleren, komen speciale videoverwerkingsprogramma's u te hulp.

Een videobestand controleren
Een videobestand controleren

Noodzakelijk

  • Software:
  • - VirtualDub;
  • - DivFix.

instructies:

Stap 1

Na het kopiëren van video's van internet, controleert niet elke gebruiker ze volledig voordat ze op schijf worden gebrand. Veel mensen kijken naar slechts een paar fragmenten, in de veronderstelling dat het bestand goed is vastgelegd. Maar bij het kijken op een dvd-speler zijn er glitches, niet gesynchroniseerd, enz. Deze situatie kan alleen worden vermeden nadat de integriteit van de bestanden is gecontroleerd.

Stap 2

VirtualDub is gratis software. U kunt de distributie kopiëren via de volgende link https://virtualdub.sourceforge.net. Klik op een van de links op deze pagina. In het dialoogvenster dat wordt geopend, selecteert u de optie "Bestand opslaan" en geeft u de map op die u wilt opslaan.

Stap 3

Installatie van dit programma is niet vereist. Voer het uitvoerbare bestand uit met de extensie.exe. Om het bestand dat u wilt controleren te openen, klikt u op het bovenste menu Bestand en selecteert u Openen. Geef in het venster dat verschijnt het pad naar het bestand op en druk op Enter.

Stap 4

Ga na het downloaden van het bestand naar het menu Video in het programmavenster en klik op Videostream scannen op fouten of Foutmodus. Na analyse van het bestand weet u de integriteit van het bestand.

Stap 5

Een eenvoudiger hulpprogramma kan worden gedownload via de volgende link https://divfix.maxeline.com/divfix.html. Klik op de geladen pagina op de knop Downloaden. Het volume van dit programma is niet groter dan 500 Kb. In tegenstelling tot VirtualDub moet dit programma worden geïnstalleerd volgens de aanwijzingen van de installatiewizard van de toepassing. Het belangrijkste doel is het controleren en reproduceren van "onvolledige" bestanden of bestanden met interne fouten.

Stap 6

Het controleren van videobestanden gebeurt in twee klikken. Eerst moet je alle videoclips toevoegen aan het lege veld aan de linkerkant van het programma. Klik vervolgens met de linkermuisknop op het element Fouten controleren. Na een tijdje verschijnt er een melding over de aan- of afwezigheid van fouten op het scherm.

Aanbevolen: