Hoe Beschadigde Bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Beschadigde Bestanden Te Herstellen
Hoe Beschadigde Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Beschadigde Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Beschadigde Bestanden Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Als gevolg van verschillende gebeurtenissen kan het zijn dat bestanden die u eerder vrijelijk gebruikte, niet worden geopend. Het besturingssysteem geeft onbegrijpelijke fouten weer, bekende programma's weigeren documenten of foto's te openen en je begrijpt dat de bestanden beschadigd zijn. Het is echter te vroeg om ze te verwijderen. Er zijn verschillende herstelprogramma's.

Hoe beschadigde bestanden te herstellen
Hoe beschadigde bestanden te herstellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - Geavanceerde programma's voor Word Repair en Undelete Plus.

instructies:

Stap 1

U kunt het populaire hulpprogramma Advanced Word Repair gebruiken om doc-bestanden te herstellen. Start het programma door te dubbelklikken op de startsnelkoppeling op het bureaublad. Als er geen snelkoppeling is, kunt u deze vinden in de programmamap. Specificeer de nodige instellingen - locatie van beschadigde bestanden, hun type en andere parameters.

Stap 2

Nadat het programma is voltooid, opent u de map met de herstelde bestanden en controleert u hun functionaliteit. Als de bestanden nog steeds niet starten, of in plaats van documentsymbolen (als uw documenten beschadigd waren) ziet u alleen een witte pagina, dan is het herstel niet gelukt.

Stap 3

Probeer met andere programma's te werken. Wanhoop niet - vroeg of laat zul je precies degene vinden die je zal helpen. Ontwikkelaars hebben waarschijnlijk al met soortgelijke problemen te maken gehad en een oplossing in de vorm van een hulpprogramma is al lang uitgevonden, je hoeft het alleen maar te vinden.

Stap 4

U kunt ook de software Undelete Plus gebruiken. Download van de officiële website undeleteplus.com. Zodra u het programma start, verschijnt er een venster waarin u de schijf selecteert waarvan u bestanden wilt herstellen. U kunt ook alle lokale stations op uw computer selecteren, maar dit duurt langer.

Stap 5

Klik op de knop "Start". Aan het einde van de bewerking wordt een lijst weergegeven met bestanden die kunnen worden hersteld. Selecteer de bestanden die u nodig hebt en klik op de knop "Herstellen". Het is ook vermeldenswaard dat de mate van beschadiging van het document naast het bestand wordt aangegeven.

Stap 6

Om bestanden te herstellen die door Microsoft-programma's zijn geopend, kunt u de speciale Easy Office Recovery-software gebruiken. Je kunt het downloaden op de website www.munsoft.ru. Voer het programma uit op uw computer

Stap 7

U ziet een venster waarin u de schijf selecteert waarop u naar bestanden wilt zoeken om te herstellen. Klik vervolgens op de knop "doorsturen". Er wordt een zoekopdracht uitgevoerd, waarbij het programma alle bestanden toont die beschikbaar zijn voor herstel. Selecteer de vereiste documenten en klik op de knop "Herstellen".

Aanbevolen: