Hoe Opera Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Opera Te Deblokkeren
Hoe Opera Te Deblokkeren

Video: Hoe Opera Te Deblokkeren

Video: Hoe Opera Te Deblokkeren
Video: Honeywell Thermostat ..How to operate ( lock-unlock) 2024, Mei
Anonim

Onlangs is er een toename in het verschijnen van banners met reclame en provocerende inhoud bij het openen van browservensters. Dit is het resultaat van de actie van antivirus- en spywareprogramma's die op uw computer terechtkomen wanneer u op internet werkt.

Hoe Opera te deblokkeren
Hoe Opera te deblokkeren

Noodzakelijk

  • - de vaardigheid om met de taakbeheerder te werken;
  • - antivirus software.

instructies:

Stap 1

Opera openen. Ga naar het menu "Extra", open vervolgens de browserinstellingen en selecteer het item "Geavanceerd". Vervolgens "Inhoud" en "JavaScript-instellingen". In het venster Opties Instellingen dat op het scherm verschijnt, verwijdert u de tekst "Map met aangepaste JavaScript-bestanden". Pas de wijzigingen toe en klik op "OK".

Stap 2

Als u plotseling een venster ziet dat verschijnt met een systeembericht dat "C: WINDOWS uscripts" bevat, moet u de map "Uscripts" en alle inhoud ervan volledig verwijderen.

Stap 3

Gebruik ook een alternatieve manier om de banner te verwijderen als deze plotseling het gebruik van de Opera-menuknoppen verstoort. Open Taakbeheer met de sneltoets Alt + Ctrl + Delete. Er verschijnt een klein venster met verschillende tabbladen op uw scherm, zoek de naam van het schadelijke programma in de "Toepassingen" en herschrijf de naam.

Stap 4

Open de systeemregistereditor met behulp van het menu-item "Start" "Uitvoeren". In het venster dat verschijnt, ziet u een boomstructuur met mappen aan de linkerkant, verwijder alle vermeldingen die zijn gekoppeld aan de naam van het schadelijke programma en sluit de computer af.

Stap 5

Start vervolgens het besturingssysteem in de veilige modus, dit doet u door op de F8-toets te drukken wanneer de computer opstart. Nadat u bent ingelogd, voert u een zoekopdracht uit en geeft u de naam van de malware op in de parameters. Wanneer het systeem schadelijke bestanden vindt, verwijdert u deze handmatig uit alle gevonden mappen.

Stap 6

Verwijder de inhoud van de map "Temp" volledig. Het bevindt zich op uw lokale schijf in de Windows-map. Start daarna uw computer opnieuw op naar de normale modus. Download en installeer een goed antivirussysteem en anti-Trojaans programma en voer een volledige scan van uw computer uit. Klik in de toekomst niet op verdachte links en open geen e-mails van onbekende afzenders.

Aanbevolen: