Hoe De Voeding Te Berekenen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voeding Te Berekenen?
Hoe De Voeding Te Berekenen?

Video: Hoe De Voeding Te Berekenen?

Video: Hoe De Voeding Te Berekenen?
Video: Calorieën berekenen en voeding bijhouden met My Fitness Pal // OPTIMAVITA 2024, April
Anonim

De voeding is een van de belangrijkste onderdelen van een computer. De kwaliteit van de pc hangt af van zijn vermogen. Als de voeding doorbrandt, kan de helft van de componenten van uw computer het begeven.

Hoe de voeding te berekenen?
Hoe de voeding te berekenen?

Het is nodig

  • - het internet;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om het vermogen van het apparaat correct te berekenen voordat u extra componenten installeert, zoals extra harde schijven. Hoe de voeding berekenen? Voordat u verder gaat met de berekeningen, moet u zorgvuldig de cijfers op het blok zelf bestuderen. Een groot getal op het model geeft het totale vermogen aan. Maar u moet niet vergeten dat wanneer de computer draait, het vermogen lager zal zijn. Het hangt af van de effectieve belasting, dat wil zeggen de efficiëntie, en de MTBF, die de som is van een bepaalde belasting en temperatuur.

Stap 2

De efficiëntie van de voeding hangt af van de componenten van uw computer: het aantal harde schijven, processor, videokaart, optische schijven, enz. Onder andere de voeding moet enige gangreserve hebben zodat er eventueel extra apparatuur kan worden ingebouwd.

Stap 3

Tel bij het berekenen van het vermogen van de voeding het vermogen van alle componenten van uw computer op, dat wil zeggen de apparatuur die er momenteel op is aangesloten. De som van het wattage van alle apparatuur moet lager zijn dan het wattage van uw PSU. Anders is het gewoon niet bestand tegen de belasting.

Stap 4

Op de website https://www.coolermaster.outervision.com/ kun je berekenen hoeveel stroom je computer nodig heeft. Koop het apparaat volgens deze berekeningen voor uw eigen pc. Ook kunt u op internet diverse reviews lezen van nieuwe producten die bijna elke maand worden uitgebracht. In de regel kunt u met nieuwe modellen krachtige componenten op een computer aansluiten en tegelijkertijd volledige stroom van het lichtnet leveren.

Aanbevolen: