Hoe De Mand Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe De Mand Te Verbergen
Hoe De Mand Te Verbergen
Anonim

De systeemmap "Prullenbak" die wordt gebruikt in Windows-besturingssystemen, slaat "verwijderde" bestanden op - dit zijn allerlei soorten kopieën van bestanden, beschadigde, evenals verouderde en meer irrelevante bestanden. De mand is een vast onderdeel van het bureaublad.

Hoe de mand te verbergen
Hoe de mand te verbergen

instructies:

Stap 1

Ondanks de "standaard" positie op het Windows-bureaublad, kan het echter worden verborgen en wordt het vervolgens alleen weergegeven in de map "Deze computer". Om de Prullenbak te verbergen op het bureaublad van Microsoft Windows Vista, Windows Server 2008 of Windows 7, klik op de knop "Start". Typ in het zoekgebied het woord "display" (zonder de aanhalingstekens). Selecteer in de "Start"-resultaten die verschijnen het bovenste programma - "Gewone pictogrammen op het bureaublad weergeven of verbergen".

Stap 2

U ziet een venster met de naam "Opties bureaubladpictogrammen" met een lijst met pictogrammen en een weergaveoptie - aangevinkt of niet aangevinkt. Verwijder het vinkje uit het vakje naast het woord "Prullenbak" en klik op de knop "Toepassen". De Prullenbak verdwijnt van het Windows-bureaublad.

Stap 3

Voor gebruikers van Windows XP en Windows Server 2003 is een dergelijk systeemhulpprogramma niet beschikbaar, maar u kunt de prullenbak handmatig van het bureaublad verwijderen met behulp van de Windows-registerstructuur. Ga naar het register om de bureaubladpictogrammen te verbergen. Om het uit te voeren, zoekt u de toepassing Uitvoeren in het menu "Start" - "Alle programma's", start u het en voert u in de invoerregel van het programma-adres "regedit.exe" in (zonder de aanhalingstekens).

Stap 4

Gebruik in de Register-editor die wordt geopend het linkernavigatiemenu in de "boom". Zoek de volgende secties: HKCUSoftwareMicrosoftWindows CurrentVersionExplorerHideDesktopIcons ClassicStartMenu

HKCUSoftwareMicrosoftWindows CurrentVersionExplorerHideDesktopIcons NewStartPanel In deze secties is de DWORD-parameter {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} verantwoordelijk voor het prullenbakpictogram. Waarde "1" komt overeen met het verbergen van de prullenbak, waarde "0" - om deze op het bureaublad weer te geven. Voer parameter "0" in en sluit de Register-editor.

Aanbevolen: