Hoe De Inhoud Van De Mand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Inhoud Van De Mand Te Herstellen
Hoe De Inhoud Van De Mand Te Herstellen

Video: Hoe De Inhoud Van De Mand Te Herstellen

Video: Hoe De Inhoud Van De Mand Te Herstellen
Video: А дырка всё шире ► 5 Прохождение Silent Hill 4: The Room ( PS2 ) 2024, April
Anonim

Verwijderde bestanden in het Windows-besturingssysteem worden niet onmiddellijk vernietigd, maar worden in een speciale map met de naam "Prullenbak" geplaatst. Het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden kan zowel met standaard systeemtools als met behulp van gespecialiseerde programma's van derden worden uitgevoerd.

Hoe de inhoud van de mand te herstellen
Hoe de inhoud van de mand te herstellen

instructies:

Stap 1

Open het bureaubladitem "Prullenbak" door te dubbelklikken om per ongeluk verwijderde bestanden te herstellen en het te herstellen bestand te selecteren. Roep het contextmenu van het geselecteerde element op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Herstellen". Een andere manier om dezelfde bewerking uit te voeren, is door de speciale knop "Object herstellen" in het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster te gebruiken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het herstelde object in dezelfde map en directory wordt geplaatst waaruit het is verwijderd. Gebruik een andere Windows-methode om de inhoud van de Prullenbak te herstellen. Om dit te doen, roept u het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken? en voer de waarde "systeemherstel" in het tekstvak van de zoekbalk in. Bevestig de scan door op de knop "Zoeken" te klikken en autoriseer de procedure door uw beheerderswachtwoord in het daarvoor bestemde veld van het geopende systeemverzoekvenster in te voeren.

Stap 3

Herhaal dezelfde actie in de extra bevestigingsregel van hetzelfde venster en volg alle aanbevelingen van het hulpprogramma "Herstelwizard" om een systeemherstelpunt te selecteren en te gebruiken. Onthoud dat na het gebruik van de opdracht "Prullenbak leegmaken", bestandsherstel onmogelijk wordt zonder het gebruik van speciale programma's.

Stap 4

Download en installeer op uw computer een gespecialiseerd hulpprogramma Recover My Files dat is ontworpen om meer dan driehonderd soorten bestandsindelingen te herstellen die per ongeluk van uw computer zijn verwijderd of om de een of andere reden zijn geformatteerd. Een kenmerk van dit programma is de optie om bestanden te herstellen die zijn verwijderd door virussen of kwaadaardige toepassingen. Het programma is intuïtief en vereist geen complexe configuratie. Het is mogelijk om zowel bestanden van de lokale harde schijf als de inhoud van de prullenbak voor verwisselbare media te herstellen.

Aanbevolen: