Hoe De Mand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Mand Te Herstellen
Hoe De Mand Te Herstellen

Video: Hoe De Mand Te Herstellen

Video: Hoe De Mand Te Herstellen
Video: Buitenkozijn houtrot reparatie | Verven | How to met GAMMA 2024, Mei
Anonim

Wanneer u met een pc werkt, is het noodzakelijk om de interface en basisfunctionaliteit te begrijpen, en om onverwachte en ongeplande problemen het hoofd te bieden. Een van deze problemen voor beginnende pc-gebruikers is het verdwijnen van alle elementen van het bureaublad, bijvoorbeeld het "Prullenbak"-pictogram, dat op elk moment door de gebruiker per ongeluk kan worden verwijderd.

Hoe de mand te herstellen
Hoe de mand te herstellen

instructies:

Stap 1

Als u om de een of andere reden de prullenbak van uw bureaublad hebt verwijderd, kunt u deze op verschillende manieren herstellen. Open het menu Start en selecteer het gedeelte Uitvoeren. Voer de opdracht gpedit.msc in het venster dat verschijnt in en druk op enter.

Stap 2

Selecteer in het menu met groepsbeleidsobjecten dat verschijnt Gebruikersconfiguratie en selecteer vervolgens Beheersjablonen en bureaublad. U ziet een optie aan de rechterkant van het menu "Verwijder prullenbakpictogram van bureaublad" - verander de optie-instellingen in "Niet geconfigureerd" en klik vervolgens op OK. Start uw computer opnieuw op - het prullenbakpictogram zou weer op zijn plaats moeten staan.

Stap 3

Als het wijzigen van de instelling niet heeft geholpen, opent u het gedeelte Uitvoeren opnieuw in het menu Start en typt u regedit in de regel. Druk op enter en open de systeemregistereditor. Navigeer naar het volgende pad: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerHideDesktopIconsNewStartPanel.

Stap 4

Stel parameter {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} in op "0". Als u de stijl van het menu Start hebt gewijzigd van Standaard in Klassiek, hebt u het pad nodig: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerHideDesktopIconsClassicStartMenu.

Stap 5

Stel in het geopende venster de volgende parameter in op nul: DWORD {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}.

Stap 6

Er is een andere manier om het prullenbakpictogram via het register te retourneren - ga in een open register-editor naar het adres: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerDesktopNameSpace.

Stap 7

Maak een nieuwe subsectie in de sectie die wordt geopend door met de rechtermuisknop te klikken en een nieuwe sectie maken te selecteren in het menu. U hebt de volgende partitiewaarde nodig: {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}. Wijzig in de standaardinstelling de waarde in Prullenbak.

Aanbevolen: