Waarom Bevriest Het Systeem?

Inhoudsopgave:

Waarom Bevriest Het Systeem?
Waarom Bevriest Het Systeem?

Video: Waarom Bevriest Het Systeem?

Video: Waarom Bevriest Het Systeem?
Video: Top 5 beste Systeemhelmen van 2020 - 2021 | Voordeelhelmen.nl 2024, Mei
Anonim

Het is nogal onaangenaam wanneer een computer vol programma's waarop belangrijke processen draaiden, documenten werden getypt, de nodige pagina's in de browser werden geopend, enzovoort, plotseling vastloopt. En de gebruiker verliest al het verrichte werk. Zelfs de aanwezigheid van opgeslagen kopieën van documenten is een kleine troost: het zal tijd kosten om de werkende staat van de computer te herstellen.

Waarom bevriest het systeem?
Waarom bevriest het systeem?

instructies:

Stap 1

Allereerst loopt de computer vast vanwege de belasting van systeembronnen. Start "Taakbeheer" en inspecteer de lijst met lopende processen. Onder de vele processen zijn er ongetwijfeld onnodige - een actieve printserver, geanimeerde achtergronden, een vertaler die in het geheugen hangt en andere niet-prioritaire processen kunnen worden verwijderd, waardoor de bronnen die ze innemen, vrijkomen.

Stap 2

Even vaak loopt de computer vast als gevolg van meerdere gebruikersacties. Hoewel een computer als slimmer wordt beschouwd dan een mens, houdt het besturingssysteem de handelingen van de gebruiker vaak niet bij. Geef niet te veel commando's of voer het programma niet meerdere keren uit, aangezien de computer langzamer gaat werken. Geef hem de tijd om interne processen af te ronden en hij zal zeker reageren.

Stap 3

Schade aan systeembestanden is de derde reden waarom de computer vastloopt. Systeembestanden kunnen beschadigd raken door virussen, incompetente gebruikersacties en de gebruikelijke ouderdom van het systeem. Controleer systeembestanden op integriteit of installeer het systeem opnieuw. Afhankelijk van de rusteloosheid van de gebruiker en de werkdruk van het systeem met programma's, dient de herinstallatieprocedure minimaal één keer per jaar te worden uitgevoerd. Klik op de knop Uitvoeren. Voer vervolgens de opdracht in om de integriteit van de bestanden te controleren sfc [/scannow] [/scanonce] [/scanboot] [/cancel] [/quiet] [/enable] [/purgecache] [/cachesize = x]. Het programma controleert automatisch en geeft u het resultaat.

Stap 4

Controleer uw computer op oververhitting. Installeer speciale hulpprogramma's die de temperatuur van de hoofdcomponenten van de computer laten zien, of open gewoon de behuizing en raak deze zelf aan. Oververhitting vernietigt gewoon de prestaties van de computer. En constante oververhitting zal leiden tot defecte componenten. Meestal kunt u het hulpprogramma EVEREST Ultimate Edition gebruiken om te controleren of uw computer aan het opwarmen is. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. Installeer geen onnodige programma's, laad het systeemvak niet met onnodige processen, vervuil geen systeembestanden, gebruik antivirus, controleer de status van reserveonderdelen en uw computer zal u verrassen met snel werk en jarenlange samenwerking.

Aanbevolen: