Bladwijzers Behouden Bij Het Opnieuw Installeren Van Het Systeem

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Behouden Bij Het Opnieuw Installeren Van Het Systeem
Bladwijzers Behouden Bij Het Opnieuw Installeren Van Het Systeem

Video: Bladwijzers Behouden Bij Het Opnieuw Installeren Van Het Systeem

Video: Bladwijzers Behouden Bij Het Opnieuw Installeren Van Het Systeem
Video: Word - bladwijzers 2024, April
Anonim

Kies een veilige plaats om uw browserbladwijzers tijdelijk op te slaan voordat u het besturingssysteem opnieuw installeert. Dit kunnen verwisselbare media zijn of een van de schijven die tijdens het herinstallatieproces niet worden geformatteerd. Wanneer een veilige plaats is bepaald, kunt u doorgaan met de procedure voor het opslaan van bladwijzers. De volgorde van acties is afhankelijk van de gebruikte browser.

Bladwijzers behouden bij het opnieuw installeren van het systeem
Bladwijzers behouden bij het opnieuw installeren van het systeem

instructies:

Stap 1

Vouw in Opera het gedeelte "Bladwijzers" van het menu uit en klik op "Bladwijzers beheren". De sneltoetsen CTRL + SHIFT + B zijn toegewezen aan deze actie, u kunt ze gebruiken. Het bladwijzerbeheervenster heeft een eigen menu - open het gedeelte "Bestand" erin en selecteer het item "Opslaan als". Geef in het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden een veilige opslaglocatie en een naam op voor het bladwijzerbestand en klik vervolgens op de knop "Opslaan".

Stap 2

In Mozilla FireFox kunt u dezelfde sneltoetsen CTRL + SHIFT + B gebruiken of het gedeelte Bladwijzers van het menu openen en op Bladwijzers beheren klikken. Het bladwijzerbeheervenster heeft hier zijn eigen menu - open het gedeelte "Importeren en back-uppen" en klik op de regel "Back-up". Geef in het dialoogvenster voor opslaan de gewenste locatie en bestandsnaam op en klik vervolgens op "Opslaan".

Stap 3

In Internet Explorer worden ze opgeslagen met behulp van de "Import and Export Wizard". Om het te starten, opent u het gedeelte "Bestand" in het menu en selecteert u het item "Importeren en exporteren". Klik in het eerste venster van de wizard op de knop "Volgende", in het tweede - klik op de regel "Favorieten exporteren" in de lijst onder het label "Een actie selecteren" en klik op "Volgende". Vervolgens biedt de wizard u de keuze tussen volledig opslaan of individuele mappen opslaan en het standaardopslagadres aangeven. U moet op de knop "Bladeren" klikken en een veilige plaats opgeven. Klik vervolgens op "Volgende" en klik in het volgende venster op de knop "Voltooien" om het opslagproces te starten.

Stap 4

pagina, met bovenaan een vervolgkeuzelijst "Rangschikken" - open deze. Selecteer het laagste item ("Bladwijzers exporteren") en geef de opslaglocatie en bestandsnaam op in het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden.

Stap 5

Als u in Apple Safari op de regel "Bladwijzers exporteren" in het gedeelte "Bestand" van het browsermenu klikt, wordt het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden onmiddellijk geopend. Geef de gewenste opslaglocatie en bestandsnaam op en klik vervolgens op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: