Gratis Archiveringssoftware Voor Windows

Inhoudsopgave:

Gratis Archiveringssoftware Voor Windows
Gratis Archiveringssoftware Voor Windows

Video: Gratis Archiveringssoftware Voor Windows

Video: Gratis Archiveringssoftware Voor Windows
Video: How To Install Free Network Monitoring Tool(Cacti) in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn archiveringsprogramma's een van de meest populaire programmaklassen, omdat ze veel worden gebruikt en een groot aantal gebruikers hebben. Met dergelijke programma's kunt u een breed scala aan taken uitvoeren bij het werken met bestanden: van compressie tot codering, en hun aantal wordt tegenwoordig in tientallen gemeten. Laten we eens kijken naar de meest populaire gratis archiveringsprogramma's.

Bestanden archiveren
Bestanden archiveren

instructies:

Stap 1

7-Zip. De meest populaire open source bestandsarchiver. Compressieverhouding en decompressiesnelheid behoren tot de beste. Ondersteunt een groot aantal compressie-algoritmen, multithreading, encryptie, 64-bits systemen. De maximale grootte van een enkel archief is 16 exabytes. Heeft een API voor integratie met andere applicaties. Winnaar van verschillende open source software-wedstrijden.

7-Zip archiver
7-Zip archiver

Stap 2

GratisArc. Nog een populaire bestandsarchiver. Vrij verspreid en open source. Ontworpen voor 32-bits besturingssystemen. Er is ondersteuning voor een groot aantal algoritmen, archiefherstel, encryptie en werken via internet. Er is een automatische selectie van het compressie-algoritme, afhankelijk van het gegevenstype. Heeft plug-ins voor populaire bestandsbeheerders.

FreeArc Archiver
FreeArc Archiver

Stap 3

HaoZip. Chinees programma voor het werken met bestandsarchieven. Gratis distributie. Heeft geavanceerde functionaliteit. Heeft ondersteuning voor de Russische taal, 64-bit systemen, multicore en de keuze van het aantal processorcores, herstel van archieven, thema's, notities voor archieven, meer dan 35 formaten, etc. Werkt in de softwareomgeving Microsoft Windows Server 2003, 2000, XP, Vista, 7, 8. Actief in ontwikkeling.

HaoZip Archiver
HaoZip Archiver

Stap 4

ErwtenZIP. Nog een gratis en gratis bestandsarchivering. Het heeft functionaliteit die vergelijkbaar is met andere archiveringsprogramma's en ondersteuning voor alle populaire compressie-algoritmen. Geen installatie vereist. In de periode van 2006 tot 2013 werd het meer dan 3 miljoen keer gedownload.

Aanbevolen: