Hoe Vind Je Gratis Thema's Voor Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Thema's Voor Windows 7
Hoe Vind Je Gratis Thema's Voor Windows 7

Video: Hoe Vind Je Gratis Thema's Voor Windows 7

Video: Hoe Vind Je Gratis Thema's Voor Windows 7
Video: Windows 10 Theme For Windows 7 | Make Windows 7 Look Like Windows 10 | SINHALA 2024, April
Anonim

Een "thema" met betrekking tot het Windows-besturingssysteem is een set ontwerpelementen voor de grafische interface. Het veranderen van zo'n set leidt tot een verandering in het kleurenschema van applicatievensters, de achtergrondafbeelding van het bureaublad, het uiterlijk van cursors en het geluid van gebeurtenissen. De meeste OS-versies stellen de gebruiker in staat om onafhankelijk van thema te veranderen, inclusief het installeren van extra thema's die niet zijn opgenomen in de basisinstallatiekit.

Hoe vind je gratis thema's voor Windows 7
Hoe vind je gratis thema's voor Windows 7

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met internet en ga naar de website van de fabrikant van het Windows-besturingssysteem, Microsot Corporation. Het heeft een sectie die verschillende elementen van het interface-ontwerp bevat - achtergrondafbeeldingen voor de desktop ("wallpapers"), gadgets en thema's voor Windows 7. U vindt de overeenkomstige subsecties in de sectie met de laconieke naam "Download". Alle inhoud die erin wordt geplaatst, kan gratis worden gedownload en geïnstalleerd in het besturingssysteem zonder aanvullende registratie- of activeringsprocedures. Onder dit artikel vindt u een directe link naar de subsectie over Windows 7-onderwerpen.

Stap 2

De site bevat een groot aantal onderwerpen, daarom is er om het zoeken te vereenvoudigen een menu op de hoofdpagina van de catalogus geplaatst, dat deze in groepen verdeelt - "Natuur", "Games", "Feestdagen en seizoenen", enz. Naast de verdeling door grafische richtingen, wordt een groep onderwerpen waarin nieuwsfeeds zijn ingesloten - "Dynamische onderwerpen uit RSS-feeds", afzonderlijk gemarkeerd. Selecteer in dit menu de gewenste ontwerpoptie voor de OS-interface. In de algemene lijst wordt elk van hen weergegeven door een kleine miniatuur en aanvullende informatie kan worden verkregen door op de link "Details" te klikken.

Stap 3

Thema's installeren vanaf de Microsoft-website is heel eenvoudig - klik op de downloadlink en klik in het downloadvenster dat verschijnt op de knop Openen. Het is niet nodig om het bestand met het thema op te slaan in de juiste map van het besturingssysteem. Het besturingssysteem zal het herkennen aan de extensie en zal al het nodige automatisch doen - het zal het bestaande ontwerp vervangen door een nieuw ontwerp en het bestand in de gewenste map plaatsen.

Aanbevolen: