Beoordeling Van Gratis Antivirusprogramma's Voor Windows

Inhoudsopgave:

Beoordeling Van Gratis Antivirusprogramma's Voor Windows
Beoordeling Van Gratis Antivirusprogramma's Voor Windows

Video: Beoordeling Van Gratis Antivirusprogramma's Voor Windows

Video: Beoordeling Van Gratis Antivirusprogramma's Voor Windows
Video: 5 Best Free Antivirus Software for 2021 | Top Picks for Windows 10 PCs (New) 2024, Mei
Anonim

Er worden tientallen programma's actief ontwikkeld voor Microsoft Windows die functies bieden om uw computer te beschermen tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige programma's. Laten we eens kijken naar vijf van de meest populaire gratis alternatieven voor betaalde pakketten die voldoende beveiliging bieden.

Malware bescherming
Malware bescherming

instructies:

Stap 1

Comodo antivirus. Een van de beste gratis, volledig functionele, closed source antivirussoftware. Heeft de functies van proactieve bescherming, heuristische analyse, planner. Een onderscheidend kenmerk is de mogelijkheid om verdachte programma's uit te voeren in de zogenaamde "sandbox" - een geïsoleerde werkruimte om infectie te voorkomen. Ondersteunt Windows XP, 7, 8. Actief in ontwikkeling. De grootte van het installatieprogramma is ongeveer 88 MB.

Comodo AntiVirus
Comodo AntiVirus

Stap 2

Avast!. Een ander populair antivirusprogramma dat gratis wordt verspreid door een Tsjechoslowaaks bedrijf. Het heeft ongeveer 200 miljoen gebruikers wereldwijd. Heeft alle moderne anti-malwarefuncties. Het wordt gekenmerkt door een gebruiksvriendelijke interface in het Russisch, een goede werksnelheid en lage computersnelheidsvereisten. Heeft meerdere onderscheidingen. De grootte van het installatieprogramma is ongeveer 4,5 MB.

Avast
Avast

Stap 3

Avira gratis antivirus. Antivirussoftware ontwikkeld door een Duits bedrijf. Heeft een ingebouwde resident monitor, scanner, automatische update, detectie van reclameberichten, spyware, enz. Het wordt gekenmerkt door de eenvoud van de interface. Ondersteunt Windows XP (SP2, SP3), 7, 8. Bekroond. Het installatiebestand van het programma is ongeveer 125 MB groot.

Avira gratis antivirusprogramma
Avira gratis antivirusprogramma

Stap 4

AVG antivirus gratis. Tsjechisch antivirussysteem. Het bevat residente scanners van bestanden, e-mail, surfbeveiligingsfuncties (controleer links voordat u klikt), preventie van spionage en gegevensdiefstal. Gecertificeerd door alle grote certificeringsinstanties. Het heeft meer dan 137 miljoen gebruikers wereldwijd. Ondersteunt Windows Xp, 2003, Vista, 2008, 7, 8. Het installatiebestand is ongeveer 136 MB groot.

AVG Antivirus Gratis
AVG Antivirus Gratis

Stap 5

NANO-antivirus. Ontwikkeld in 2009 door een Russisch bedrijf. Biedt een volledige reeks bescherming tegen alle soorten kwaadaardige en gevaarlijke software. Het wordt gekenmerkt door de mogelijkheid van zelfconfiguratie van programmamodules, een begrijpelijke interface in het Russisch en minimale belasting van het systeem. Het ontwikkelt zich actief. De grootte van het installatieprogramma is ongeveer 500 MB.

Aanbevolen: