Hoe De Honken In Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe De Honken In Te Vullen
Hoe De Honken In Te Vullen

Video: Hoe De Honken In Te Vullen

Video: Hoe De Honken In Te Vullen
Video: neusje er op zetten 2024, Mei
Anonim

Als uw webproject een database gebruikt, gebruikt u hoogstwaarschijnlijk MySQL - de overgrote meerderheid van de hostingproviders biedt deze specifieke DBMS tegenwoordig aan hun klanten. Laten we eens kijken naar de eenvoudigste manier om een database naar uw server te uploaden.

Hoe de honken in te vullen
Hoe de honken in te vullen

instructies:

Stap 1

Het is erg moeilijk om een provider te vinden die geen applicatie genaamd phpMyAdmin als MySQL-configuratiescherm aanbiedt. Het is ontworpen om databases rechtstreeks via een browser te beheren. Om het uploaden te starten, zoekt u het gedeelte "Databases" in het hostingconfiguratiescherm en daarin een link naar phpMyAdmin, open het en ga naar de database die u nodig hebt. Er zijn er meestal meerdere, de selectie wordt uitgevoerd in het linkerdeel van de interface.

Stap 2

De volgende stap in uw acties om de database op de server te laden, moet zijn om de tabelstructuur op de nieuwe gegevensopslaglocatie voor te bereiden. In de regel worden tekstbestanden met MQL-code-instructies gebruikt om gegevens van de ene opslaglocatie naar de andere te transporteren. Afhankelijk van hoe deze gegevens zijn gedownload van de vorige opslaglocatie, kunnen alle instructies al dan niet richtlijnen bevatten voor het maken van gegevenstabellen aan het begin van alle instructies. Als er geen dergelijke richtlijnen zijn, moet u voor het laden zelf tabellen maken. Dit kan via de phpMyAdmin-interface. En als dat het geval is, wordt de vereiste tabelstructuur tijdens het laadproces gemaakt zonder uw deelname.

Stap 3

Nu moet u ervoor zorgen dat de hoeveelheid gedownloade gegevens binnen de limiet valt die is ingesteld door uw hostingprovider. Het wordt ingesteld in de PHP-instellingen en is zelden minder dan twee megabyte. In de regel is dit voldoende, maar als uw database erg groot is, moet deze vóór het uploaden worden opgesplitst in verschillende bestanden die passen in de toegestane grootte. Klik op de link "Importeren" en naast de knop "Bladeren" u ziet het maximaal toegestane gewicht van het gedownloade bestand

phpMyAdmin: maximaal uploadgewicht voor bestanden
phpMyAdmin: maximaal uploadgewicht voor bestanden

Stap 4

Zodra het bestand (of de bestanden) klaar is om te uploaden, klikt u op de knop Bladeren en selecteert u het gewenste bestand.

Stap 5

Als uw database teksten in het Russisch bevat, zorg er dan voor dat hun codering overeenkomt met de codering die is opgegeven in het venster "Bestandscodering". Als het niet overeenkomt, selecteert u de gewenste waarde in de vervolgkeuzelijst.

phpMyAdmin: selecteer codering
phpMyAdmin: selecteer codering

Stap 6

De laatste stap - klik op de knop "OK" onderaan de pagina Als u de database in verschillende delen moest splitsen, herhaalt u de importprocedure voor elk bestand.

Aanbevolen: