Hoe De HP-Lj-cartridge Bij Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe De HP-Lj-cartridge Bij Te Vullen
Hoe De HP-Lj-cartridge Bij Te Vullen

Video: Hoe De HP-Lj-cartridge Bij Te Vullen

Video: Hoe De HP-Lj-cartridge Bij Te Vullen
Video: Заправка картриджа HP LJ-1102 (285A), CB435A, CB436A, Canon 725, 2024, Mei
Anonim

HP c3906a- en hp c4092a-cartridges worden in veel HP LaserJet-printers gebruikt. Hun ontwerp is eenvoudig, zodat de gebruiker de cartridges zelf kan bijvullen.

Hoe de HP-Lj-cartridge bij te vullen
Hoe de HP-Lj-cartridge bij te vullen

instructies:

Stap 1

Om de cartridge bij te vullen, moet u deze in twee helften verdelen: plaats deze op een van de uiteinden. Aan de zijkant van de cartridge zit de punt van de pin die de twee helften met elkaar verbindt. U moet het in de cartridge duwen. Doe dit met een priem of iets dergelijks. Plaats de priem op het uiteinde van de pin en geef er een niet erg sterke, maar scherpe slag op.

Stap 2

Als de pin niet beweegt, herhaalt u deze stap meerdere keren. Herhaal hetzelfde met de tweede pin aan het andere uiteinde. Verdeel de cartridge in twee helften. Pak de helft met de drumeenheid. Verwijder met een tang de pen aan de tandwielzijde van de drumeenheid. Buig de trommel een beetje en trek hem eruit.

Stap 3

Verwijder de laadschacht. Het wordt vastgehouden in twee plastic hoezen. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven los te draaien waarmee het reinigingsblad is bevestigd en verwijder het. Reinig de inhoud van de tonerafvalbak. Veeg het reinigingsblad en de oplaadrol schoon met een tissue. Zet vervolgens de helft van de cartridge in omgekeerde volgorde weer in elkaar. Poeder de rand van het reinigingsblad. Eenmaal geïnstalleerd, zou de drumeenheid met enige moeite moeten draaien.

Stap 4

Pak de helft van de magneetrolcassette. Aan het einde waar geen tandwielen zijn, gebruikt u een kruiskopschroevendraaier om de schroef los te draaien en het deksel van de helft van de cartridge te scheiden. Verwijder de plastic afdekking die de tonervulsleuf bedekt. U hebt ongeveer 140 gram HP 1200 toner nodig om de cartridge bij te vullen. Schud de container grondig voordat u toner toevoegt.

Stap 5

Gebruik een trechter om toner in de helft van de cartridge te gieten. Sluit vervolgens de stekker. Breng de twee helften van de patroon op één lijn met elkaar en plaats de borgpennen zodat de randen op één lijn liggen met de behuizing.

Aanbevolen: