Hoe Combobox Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Combobox Te Vullen
Hoe Combobox Te Vullen

Video: Hoe Combobox Te Vullen

Video: PowerApps Combobox - Search, Filter, Default values, and more 2022, December
Anonim

"Punten" in computerspellen dienen om een ​​goede speler van een slechte te onderscheiden. In platformgames hangt het aantal punten voornamelijk af van de kwaliteit van het passeren van de levels, in RPG bepalen ervaringspunten het niveau van karakterontwikkeling en in slashers en sommige shooters is de combobox het belangrijkste scoretool.

Hoe combobox te vullen
Hoe combobox te vullen

instructies:

Stap 1

Wees gevarieerd. Dit is de meest elementaire vaardigheid en garandeert een geweldige combometer in elk spel. Het algemene principe van scoren is dat de speler "het maximale aantal vijanden op de meest verschillende manieren doodt". Als je alle vijanden "klikt" met een enkele linkermuisknop, bereik je weinig: probeer voor de juiste set combo's niet eens twee identieke treffers achter elkaar te doen - combineer verschillende wapens, technieken en worpen.

Stap 2

Speel harder. Natuurlijk kun je met behulp van basistechnieken een groot aantal punten scoren door ze correct over het gebied te verdelen, maar je krijgt niet hetzelfde aantal punten, crjkmrj voor speciale bewegingen en complexe aanvallen. Het meest voor de hand liggende voorbeeld hiervan is Bulletstorm, dat de "kosten" van elke zet specificeert, en je kunt duidelijk zien dat de moeilijkste de meeste punten aan je combo zullen toevoegen.

Stap 3

Voltooi levels met grote snelheid. In projecten als "The Club" heb je niet veel mogelijkheden om je anders te gedragen op het slagveld. Daarom is de meest effectieve tactiek een snelle passage van het niveau, wat de indicator van de schaal aanzienlijk zal vergroten - niet ten koste van de kwaliteit, maar vanwege het aantal gedode mobs. Als, zoals in Devil May Cry, zo'n ketting onmogelijk te onderhouden is vanwege de verdeling van niveaus in kamers, moet je de strijd zorgvuldig plannen zodat je elke locatie in één "campagne" kunt wissen.

Stap 4

Ontwikkel je karakter. In bijna alle games met een set combo's is er een rollenspelelement waardoor het personage tegen het einde van het spel wat "sterker" kan worden. Hiermee kunt u de combobox aanzienlijk vergroten: het is logisch dat u met 23 zetten op voorraad veel effectiever bent dan aan het begin van het spel, met tien. Als voorbeeld hiervan: "Devil May Cry 3", waarin je na de eerste passage alle wapens en stijlen hebt, en je dezelfde niveaus kunt gaan, waardoor je rating aanzienlijk wordt verhoogd.

Populair per onderwerp