Snel Een Modem Instellen

Inhoudsopgave:

Snel Een Modem Instellen
Snel Een Modem Instellen

Video: Snel Een Modem Instellen

Video: Snel Een Modem Instellen
Video: Internet- en wifi-problemen oplossen | Monteur Jordi helpt 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het instellen van de modem vereist geen speciale training of het leren van programmeertalen. Het wordt aanbevolen om een fabrieksreset uit te voeren voordat u een nieuwe verbinding tot stand brengt. In dit geval wordt rekening gehouden met het D-Link-modem.

Snel een modem instellen
Snel een modem instellen

instructies:

Stap 1

Om te beginnen met het configureren van de modem, moet u toegang krijgen tot de webinterface van het apparaat. Roep hiervoor het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start uw browser en voer de waarde van het IP-adres van de router (192.168.1.1) in het tekstveld van de adresbalk in. Bevestig de geselecteerde actie door op de softkey met het label Enter te drukken.

Stap 2

Typ admin in de regels "Gebruiker" en "Wachtwoord" van het autorisatiedialoogvenster dat wordt geopend en bevestig de juistheid van de gegevens door op de knop OK te klikken. Bepaal de huidige firmwareversie van het apparaat in de sectie Apparaatinfo en werk deze indien nodig bij. Download hiervoor de vereiste versie en selecteer het tabblad Beheer in het hoofdvenster van de webinterface van het apparaat. Geef de opdracht Software bijwerken op en gebruik de knop Bladeren om het volledige pad naar het opgeslagen firmwarebestand op te geven.

Stap 3

Ga naar het gedeelte Geavanceerde instellingen en vouw de koppeling Wide Area Network (WAN) Setup uit. Pas de selectievakjes toe in de velden van alle bestaande verbindingen in de map Verwijderen en verwijder ze door op de knop met dezelfde naam te klikken. Selecteer de opdracht Toevoegen en maak een nieuwe verbinding. Typ 0 in de VPI-regel van het dialoogvenster dat wordt geopend en voer 35 in het VCI-veld in. Sla uw wijzigingen op door op Volgende te klikken en pas het selectievakje in de rij Overbruggen van het gedeelte Verbindingstype in het volgende dialoogvenster toe. Selecteer LLC / Snap-Bridging in de vervolgkeuzelijst van het veld Encapsulation Mode en bevestig uw keuze door op Volgende te klikken.

Stap 4

Typ de naam van de gewenste service in de regel Servicenaam van het nieuwe dialoogvenster en bevestig uw keuze door op Volgende te klikken. Zorg ervoor dat de ingevoerde gegevens correct zijn in het volgende dialoogvenster en voltooi de modemconfiguratieprocedure door op de knop Opslaan te klikken. Start het apparaat opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: