Hoe De Cache Op Uw Computer Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cache Op Uw Computer Te Wissen
Hoe De Cache Op Uw Computer Te Wissen

Video: Hoe De Cache Op Uw Computer Te Wissen

Video: Hoe De Cache Op Uw Computer Te Wissen
Video: CPU Cache Explained - What is Cache Memory? 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het wissen van de computercache vereist het gebruik van aanvullende software, in tegenstelling tot het wissen van de cache van de gebruikte browsers, wat wordt uitgevoerd door middel van de programma's zelf.

Hoe de cache op uw computer te wissen
Hoe de cache op uw computer te wissen

Het is nodig

Clener

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een gespecialiseerde toepassing CCleaner die is ontworpen om de cache van een computer met Windows te wissen en het systeem te optimaliseren. Dit programma is gratis en wordt gratis verspreid op internet. Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Vouw het menu Opschonen uit in het linkerdeelvenster van het hoofdvenster van CCleaner en selecteer alle toepassingen om de cache te wissen uit de lijst die wordt geopend. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Wissen" te klikken en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 2

Hoewel CCleaner de cache in alle geïnstalleerde browsers kan wissen, is het aan te raden om de ingebouwde standaardtools van de applicaties zelf te gebruiken. Start het Mozilla Firefox-programma en open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het browservenster. Selecteer het item "Instellingen" en vouw het knooppunt "Geavanceerd" uit in het geopende dialoogvenster. Ga naar het tabblad Netwerken in het volgende dialoogvenster en klik op de knop Nu opschonen onder het gedeelte Offline opslag. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Open het hoofdmenu van de Opera-browser en selecteer het item "Instellingen". Selecteer de subopdracht "Persoonlijke gegevens verwijderen" en vouw de link "Gedetailleerde instellingen" uit. Schakel het selectievakje in de regel "Cache wissen" in de geopende map in en bevestig de gewenste actie door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Start de Internet Explorer-toepassing en open het menu "Extra" in de bovenste werkbalk van het programmavenster. Geef "Internetopties" op en ga naar het gedeelte "Browsegeschiedenis". Klik op de knop "Verwijderen" en pas het selectievakje toe in de regel "Tijdelijke internetbestanden" in het nieuwe dialoogvenster Browsegeschiedenis verwijderen. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Verwijderen" te klikken en sla de aangebrachte wijzigingen op door op de knop OK te klikken.

Aanbevolen: