Wifi Instellen In Vista

Inhoudsopgave:

Wifi Instellen In Vista
Wifi Instellen In Vista

Video: Wifi Instellen In Vista

Video: Wifi Instellen In Vista
Video: Windows® Vista: как подключиться к Интернету? 2024, Mei
Anonim

In laptops zitten adapters waarmee je met draadloze wifi-netwerken kunt werken. Om de verbindingsparameters correct te configureren, moet rekening worden gehouden met veel nuances. Dit komt door het feit dat de parameters van draadloze netwerken zeer divers kunnen zijn.

Wifi instellen in
Wifi instellen in

Noodzakelijk

Wi-Fi-adapter

instructies:

Stap 1

Reset de wifi-instellingen van de adapter voordat u verbinding maakt met een nieuw draadloos netwerk. Als u met Windows Vista werkt, klikt u met de linkermuisknop op het netwerkpictogram in de lade en gaat u naar het menu "Netwerkcentrum". Selecteer "Adapterinstellingen wijzigen". Zoek het pictogram van de Wi-Fi-adapter en ga naar de eigenschappen ervan.

Stap 2

Selecteer het internetprotocol TCP / IPv4 en activeer de items "Automatisch een IP-adres verkrijgen" en "DNS-serveradres automatisch verkrijgen". Sla uw instellingen op en keer terug naar het Netwerkcentrum. Open het startmenu.

Stap 3

Ga naar "Verbinden" en selecteer de optie "Een verbinding of netwerk instellen". Open het menu "Handmatig verbinding maken met een draadloos netwerk". Vul de voorziene tabel in. Geef een naam op voor het netwerk. Deze moet identiek zijn aan de naam die is opgegeven in de instellingen van het toegangspunt. Selecteer het type beveiliging en radiosignaal. Voer wachtwoord in.

Stap 4

Vink het vakje aan naast 'Netwerkinstellingen opslaan'. Klik volgende . Maak geen verbinding met het netwerk. Sluit het instellingenvenster en klik op het pictogram voor draadloze netwerken in de lade.

Stap 5

Zoek het nieuw gemaakte netwerk en klik met de rechtermuisknop op de naam. Selecteer Eigenschappen. Open het tabblad "Verbinding". Activeer de opties "Automatisch verbinden als het netwerk binnen bereik is" en "Verbinden, zelfs als het netwerk zijn naam niet uitzendt".

Stap 6

Ga naar het tabblad Beveiliging. Controleer de ingestelde parameters. Zorg ervoor dat u het juiste coderingstype gebruikt (AES of TKIP). Klik op de OK-knop. Open de lijst met beschikbare draadloze netwerken en klik op de knop "Verbinden". Wacht tot de verbinding met het geselecteerde toegangspunt tot stand is gebracht.

Aanbevolen: