Hoe Te Verwijderen Uit Quarantaine In NOD32

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verwijderen Uit Quarantaine In NOD32
Hoe Te Verwijderen Uit Quarantaine In NOD32

Video: Hoe Te Verwijderen Uit Quarantaine In NOD32

Video: Hoe Te Verwijderen Uit Quarantaine In NOD32
Video: Как удалить ESET NOD32 ANTIVIRUS | Windows 10 2024, Mei
Anonim

De Quarantainemap in ESET NOD32 antivirus is ontworpen om alle geïnfecteerde of verdachte bestanden te isoleren. In dit geval krijgt de gebruiker de mogelijkheid om zelfstandig bestanden in quarantaine te plaatsen, te herstellen of te verwijderen.

Hoe te verwijderen uit quarantaine in NOD32
Hoe te verwijderen uit quarantaine in NOD32

instructies:

Stap 1

Een bestand dat is vergrendeld in de Quarantainemap van de ESET NOD32-antivirustoepassing vormt geen bedreiging voor het computersysteem. Een van de doelen van quarantaine is de mogelijkheid om een verplaatst systeembestand handmatig te herstellen. Verantwoordelijk hiervoor is de functie "Herstellen", die toegankelijk is via het contextmenu van het venster "Quarantaine". Houd er rekening mee dat er ook een "Herstellen naar"-optie is, waarmee u het herstelde bestand op een andere locatie dan het origineel kunt opslaan.

Stap 2

Als u geïnfecteerde bestanden uit quarantaine wilt verwijderen, schakelt u de systeemherstelfunctie tijdelijk uit. hiervoor opent u het contextmenu van het item "Deze computer" door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Ga naar het tabblad "Systeemherstel" in het dialoogvenster dat wordt geopend en schakel het selectievakje in de regel "Systeemherstel uitschakelen op alle schijven" in. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Start de NOD32-app en druk op de functietoets F5. Selecteer het item "Virus- en spywarebeveiliging" en selecteer de optie "PC-scan op aanvraag". Stel de "Deep Scan" in de regel "Geselecteerd profiel" in en bevestig de toepassing van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken. Wacht tot het verificatieproces is voltooid.

Stap 4

Vouw het hoofdmenu van de NOD32-applicatie uit en ga naar het item "Hulpprogramma's". Vouw het knooppunt "Quarantine" uit en bekijk zorgvuldig de lijst met bestanden die wordt geopend. Merk op dat het veld Reden de reden voor de isolatie van elk bestand aangeeft. Roep het contextmenu van het te verwijderen bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Verwijderen uit quarantaine". Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: