Hoe Winx Believix Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Winx Believix Te Spelen
Hoe Winx Believix Te Spelen

Video: Hoe Winx Believix Te Spelen

Video: Hoe Winx Believix Te Spelen
Video: Winx Club: Winx Believix Transformation 2024, Mei
Anonim

Winx Believix-spellen zijn gebaseerd op de gelijknamige animatieserie. Ze creëren modellen van de wereld waarin goede Winx-tovenaars vechten tegen boze heksen en tovenaars. Spelplots worden niet herhaald, daarom kunnen ze zich niet vervelen.

Hoe te spelen
Hoe te spelen

Het is nodig

Internettoegang of installatieschijf met het spel

instructies:

Stap 1

Typ de naam van het spel in de zoekbalk van je browser. Winx Believix-fans hebben de mogelijkheid om gratis online flashgames te spelen. Kies een van de relevante sites. Gewoonlijk zijn Winx Believix-spellen ontworpen voor een meisjespubliek, omdat ze heel vaak secties hebben als Aankleden, Make-up, Versieren, enz.

Stap 2

Nadat u de hoofdpagina van de site hebt geopend met het spel "Winx Believix", selecteert u degene die u interesseert uit de lijst met de gegeven spellen. Het zou bijvoorbeeld de magische kledingkast van Winx kunnen zijn. De taak van het spel is om kleding voor de Winx op te halen en hun unieke imago te creëren.

Stap 3

Nadat je een of ander soort spel van Winx Believix hebt gekozen, lees je zorgvuldig de instructies voor het besturen van het personage of andere details. Beheer is in de regel helemaal niet moeilijk en vereist geen speciale vaardigheden. Om bijvoorbeeld smaakvol een kledingkast voor Winx te kiezen, volstaat het om een of andere kleding die is gekozen om te passen met de muis te slepen.

Stap 4

Wees duidelijk over de speltaak. In het spel "Winx Believix - Elf Okulda" moet je bijvoorbeeld de elfjes vangen die voorbij vliegen in zeepbellen. Hoe u dit doet, wordt beschreven in de instructies die direct na het starten van het spel verschijnen. In het spel "Winx Believix - Elf Agach" moet je meubels op hun plaats in huis plaatsen, enz.

Stap 5

De meeste sites met Winx Believix-spellen bevatten forums en chats voor communicatie met fans van dit entertainment. Nadat je de registratieprocedure op het forum hebt voltooid, kun je al je vragen over de spelstrategie bespreken, je prestaties delen of gewoon penvrienden vinden. Bovendien kunt u op de site uw blog bijhouden, die al uw creativiteit met betrekking tot de wereld van Winx Believix verzamelt. Als je geen toegang tot internet hebt, kun je de Winx Believix-game in de winkel kopen, op je computer installeren en zonder netwerkverbinding spelen.

Aanbevolen: