Dia's Maken Van Foto's

Inhoudsopgave:

Dia's Maken Van Foto's
Dia's Maken Van Foto's

Video: Dia's Maken Van Foto's

Video: Dia's Maken Van Foto's
Video: dia voorstelling bewerkte foto's 2024, April
Anonim

Soms voelen velen zich aangetrokken om door oude albums met foto's te bladeren om ze aan vrienden en kennissen te laten zien. Tegenwoordig is het niet nodig om een heleboel albums voor foto's bij te houden, het enige wat je hoeft te doen is een computer en een dvd-schijf hebben, zodat je een diavoorstelling kunt maken en deze op elk moment kunt bekijken.

Dia's maken van foto's
Dia's maken van foto's

instructies:

Stap 1

Op internet vindt u een grote verscheidenheid aan programma's voor het maken van diavoorstellingen. Ook het professionele programma Pro Show Producer is populair. Download het en installeer het op uw computer. Nadat de installatie is voltooid, opent u de hoofdpagina van het programma en komt u in het venster "Presentatiewizard".

Stap 2

Klik op de knop "Presentatie maken". Er wordt een dialoogvenster geopend om de gewenste foto's te selecteren. Geef het pad ernaar toe en voeg elke volgende foto toe door op het plusteken te klikken. U kunt foto's in willekeurige volgorde rangschikken, beweeg de cursor over het gewenste bestand en houd de muisknop ingedrukt en sleep het naar de gewenste locatie in het programma.

Stap 3

Vervolgens moet u een bestand voor muzikale begeleiding selecteren. Op dezelfde manier geeft u via het dialoogvenster het pad naar de gewenste map op en klikt u op de knop "Selecteren".

Stap 4

Voor een mooi presentatieontwerp heeft het programma veel sjablonen - thema's voorbereid. Ze hebben al bepaalde parameters voor overgangen tussen foto's, kleureffecten en thematische vormgeving van de ingevoerde foto's ingesteld. Kies de juiste voor uw album.

Stap 5

Voer in het juiste venster de naam van de toekomstige presentatie in en stel de tijd in voor het wijzigen van foto's erin, u kunt de tijd voor het bekijken van één frame vertragen of versnellen. Om ervoor te zorgen dat de presentatie harmonieus opgaat in de muzikale begeleiding, moet u ervoor zorgen dat de nieuwste bestanden op de laatste akkoorden van het nummer vallen.

Stap 6

Hiermee is het maken van de presentatie in algemene termen voltooid, u kunt op de knop "Bekijken" klikken en het resultaat bekijken. Als iets niet bij je past, kun je altijd teruggaan en de instellingen wijzigen, effecten, foto's of hun volgorde verwijderen of toevoegen.

Stap 7

Als alles bij u past, klikt u op de knop "Opslaan" en geeft u het pad op om op te slaan in het dialoogvenster dat verschijnt.

Aanbevolen: