Video Opnemen Vanaf Een Monitor

Inhoudsopgave:

Video Opnemen Vanaf Een Monitor
Video Opnemen Vanaf Een Monitor

Video: Video Opnemen Vanaf Een Monitor

Video: Video Opnemen Vanaf Een Monitor
Video: How To Record Your Computer Screen - for Free 2024, Mei
Anonim

Het opnemen van video vanaf uw computermonitor kan veel mogelijkheden bieden - bijvoorbeeld het maken van stapsgewijze instructies, videopresentaties, het onthouden van nuttige informatie, het opslaan van de volgorde van uw acties bij het oplossen van een situatie in videoformaat, en nog veel meer. Tegelijkertijd weten velen niet dat het mogelijk is om video op te nemen van wat er op het beeldscherm gebeurt - en ze verliezen veel gemak. Hoe video opnemen van een monitor?

Video opnemen vanaf een monitor
Video opnemen vanaf een monitor

Het is nodig

uvScreenCamera-programma

instructies:

Stap 1

Een voorbeeld van een goed hulpprogramma voor dit doel is uvScreenCamera. Zoek op internet en download een versie (bijvoorbeeld de tweede), waarin het mogelijk is om, met gratis gebruik, een videobestand te exporteren naar een handig avi-formaat.

In tegenstelling tot andere programma's van dit soort, is dit hulpprogramma heel gemakkelijk te gebruiken. Er zijn bijna geen extra complexe instellingen en parameterwijzigingen van u nodig - het programma doet alles voor u. Er zijn slechts een paar stappen die u hoeft te nemen om het programma te laten werken.

Stap 2

Markeer het deel van het scherm dat u in de video wilt opnemen. Als u bijvoorbeeld uw acties in een bepaald venster wilt opnemen, is het niet nodig om een video van het volledige scherm op te nemen. Het volstaat om alleen het vereiste venster te selecteren. U selecteert deze optie in het deelvenster Opnamegebied - het volledige scherm, gebied of venster. Als u een willekeurig gebied selecteert in plaats van naar een specifiek venster te wijzen, moet u een gekleurde rand rond dat gebied tekenen.

Stap 3

Geef vervolgens de framesnelheid in de opname op en markeer of u tijdens het proces begeleidende geluiden wilt opnemen.

Stap 4

Nadat u de instellingen hebt afgehandeld, drukt u op de opnameknop en begint u met het uitvoeren van de bewerkingen die u van plan was te fotograferen. Als u klaar bent met uw werk, klikt u op Stop.

Stap 5

Om bij het opslaan het gewenste formaat te selecteren, selecteert u "Exporteren" en markeert u in de lijst die verschijnt het gewenste formaat, bijvoorbeeld avi of swf.

Aanbevolen: