Hoe Skype-berichten Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Skype-berichten Te Herstellen
Hoe Skype-berichten Te Herstellen

Video: Hoe Skype-berichten Te Herstellen

Video: Hoe Skype-berichten Te Herstellen
Video: How To Use Skype 2024, Mei
Anonim

Als u geen toegang meer heeft tot uw Skype-profiel en berichten wilt bekijken of herstellen, hoeft u niet te proberen u aan te melden bij uw account. Al uw accountgegevens worden opgeslagen in een map op uw systeemstation.

Hoe Skype-berichten te herstellen
Hoe Skype-berichten te herstellen

Het is nodig

SkypeLogView-software

instructies:

Stap 1

U kunt berichten zowel met het programma als handmatig bekijken, omdat de locatie van deze bestanden is door de gebruiker te definiëren. Standaard bevinden de inloggegevens zich in C: Documents and Settings / _Application DataSkype_user_folder / _account_name (voor Windows XP) en C: Users / _AppDataSkype_user_folder / _account_name (voor Windows Vista en Seven-systemen).

Stap 2

Als u niet helemaal begrijpt hoe u door de mappen op de harde schijf moet navigeren, wordt aanbevolen om de volgende methode te gebruiken. Klik op het menu Start en open de applet Uitvoeren. Voer in het lege veld het commando% APPDATA% Skype in en klik op OK of druk op Enter.

Stap 3

Een andere manier om de gewenste informatie te extraheren, is door het gratis hulpprogramma SkypeLogView te gebruiken. Om het te downloaden, klikt u op de volgende link https://www.skypetips.ru/files/skypelogview.zip. Het grote voordeel van dit programma is niet alleen het lezen van privéberichten, maar ook het exporteren naar documenten van bijna elk tekstformaat (tekst, html, csv en xml).

Stap 4

Nadat u de inhoud van het archief hebt uitgepakt, voert u het bestand uit met de extensie exe. Klik in het geopende programmavenster op het hoofdmenu "Bestand" en selecteer de opdracht "Map met logboeken selecteren". Specificeer vervolgens het pad naar uw profiel op uw harde schijf.

Stap 5

Om de geëxporteerde formaten aan te passen, moet u naar het menu "Opties" gaan en de gegevens selecteren die u wilt opslaan. Selecteer vervolgens de vereiste regels, klik met de rechtermuisknop en selecteer het item Geselecteerde items opslaan of druk op de sneltoets Ctrl + S. Voer de bestandsnaam in en klik op de knop "Opslaan".

Stap 6

Nu hoeft u alleen maar dit bestand op uw harde schijf te vinden en de chatgeschiedenis in een handiger formaat te bekijken.

Aanbevolen: