Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen
Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen
Video: Hoe kunt u uw Windows computer sneller maken en uw online privacy beschermen? 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker weet hoe belangrijk het is om zijn computer tegen verschillende infecties te beschermen. Het internet staat vol met virussen, Trojaanse paarden, wormen en banneradvertenties. Zodra een kwaadaardig programma uw computer binnenkomt, begint het onstabiel te werken, fouten vliegen eruit, programma's lopen vast. Er is nauwelijks een gebruiker die het leuk zal vinden. Daarom staat computerbeveiliging voorop.

Hoe u uw computer kunt beschermen
Hoe u uw computer kunt beschermen

instructies:

Stap 1

Er is speciale software gemaakt om uw computer te beschermen. We hebben het over antivirusprogramma's en firewalls. Een antivirusprogramma is ontworpen om uw computer te scannen op schadelijke software. Bij het scannen van alle bestanden op uw computer voert het programma een van de acties uit wanneer het virussen detecteert. Het kan dit object op uw verzoek overslaan, genezen of verwijderen.

Stap 2

Bij het kiezen van een antivirusprogramma moet u zich laten leiden door uw eigen ervaring. Staat die er niet, dan is dit een perfecte gelegenheid om hem aan te werven. Verschillende meningen en recensies op internetfora en blogs kunnen je alleen maar verwarren. Onthoud hoeveel mensen, zoveel meningen. Elk heeft zijn eigen afzonderlijke situatie waarin de ene antivirus het aankan en de andere niet. De meest voorkomende antivirusprogramma's zijn NOD 32, Kaspersky Anti-Virus, AVAST, Dr. Web. Vergeet bij het kopen en installeren van de applicatie niet deze te activeren.

Stap 3

Heb je internet of een lokaal netwerk, dan kun je niet zonder een firewall. Dit programma is ontworpen om inbraak op uw computer te blokkeren met behulp van externe toegang. Moderne oplichters gebruiken Trojaanse paarden en programma's voor toegang op afstand om vertrouwelijke gegevens op uw computer te verkrijgen of deze zelfs te controleren, dus het is noodzakelijk om een beschermende firewall te hebben. Tegenwoordig biedt de dienstenmarkt een enorme hoeveelheid software die deze functies uitvoert. Het meest populaire merk is Outpost Firewall.

Stap 4

Het is ook wenselijk om een extra set tools te hebben om virussen en Trojaanse paarden te bestrijden. Installeer twee of drie virus- en wormscanners. Ze kunnen die programma's opmerken met kwaadaardige code die antivirusprogramma's niet kunnen zien. Gebruik basisveiligheidsregels. Download geen bestanden van verdachte sites, volg de voorgestelde links niet.

Aanbevolen: