Hoe Het Lichaam Te Verkleinen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Het Lichaam Te Verkleinen In Photoshop
Hoe Het Lichaam Te Verkleinen In Photoshop

Video: Hoe Het Lichaam Te Verkleinen In Photoshop

Video: Hoe Het Lichaam Te Verkleinen In Photoshop
Video: Gewicht verliezen, slanker maken, vet verwijderen en borsten vergroten met photoshop 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van collages of het stileren van composities om in bepaalde artistieke concepten te passen, veranderen ontwerpers soms de verhoudingen van lichamen of hun delen in afbeeldingen. Voor dergelijke transformaties wordt vaak de Adobe Photoshop-editor gebruikt. Om de body in Photoshop zowel in delen als in zijn geheel te verkleinen, kunt u de ingebouwde tools en tools gebruiken.

Hoe het lichaam te verkleinen in Photoshop
Hoe het lichaam te verkleinen in Photoshop

Het is nodig

  • - Adobe-Photoshop;
  • - de originele afbeelding.

instructies:

Stap 1

Laad de originele afbeelding in Adobe Photoshop. Druk op Ctrl + O of kies "Openen…" in het menu Bestand. Ga naar de gewenste map, selecteer het bestand, klik op "Openen".

Stap 2

Bepaal de aard van de transformaties waaraan het lichaam moet worden onderworpen. Als u het formaat volledig wilt wijzigen, gaat u naar stap zes. Als u alleen lichaamsdelen (bijv. dijen, buste) hoeft te verkleinen, gaat u naar stap 3.

Stap 3

Activeer het filter Uitvloeien. Selecteer het item met dezelfde naam in het gedeelte Filter van het hoofdmenu of druk op Shift + Ctrl + X. Vink in het dialoogvenster dat wordt geopend het vakje Afbeelding weergeven aan. Druk op de Zoom Tool-knop of de Z-toets, selecteer een handige kijkschaal.

Stap 4

Schakel de modus in om delen van de afbeelding te verkleinen. Klik op de knop Pucker Tool. Pas de instellingen voor het gereedschap aan door de Penseelgrootte, Penseeldruk, Penseelsnelheid en Penseeldichtheid te wijzigen.

Stap 5

Verminder lichaamsdelen. Klik of veeg eroverheen. Beheers de impact door wijzigingen indien nodig ongedaan te maken. Met de linkermuisknop ingedrukt, hoe sneller het beeld afneemt, hoe hoger de parameter Brush Rate.

Stap 6

Als u het hele lichaam moet verkleinen, selecteert u het langs de omtrek. Gebruik veelhoekige lasso, magnetische lasso of een combinatie van beide. Pas indien nodig de selectie aan in de snelmaskermodus.

Stap 7

Breng het lichaamsbeeld over naar een nieuwe laag. Kies in het menu Laag, Nieuw, Laag via kopiëren of druk op Ctrl + J. Verwijder het lichaam van de vorige laag. Schakel er naar over. Druk op de Del-toets of selecteer Wissen in het menu Bewerken.

Stap 8

Krimp je lichaam. Schakel over naar de laag die in stap 7 is gemaakt. Kies in het menu Bewerken, Transformeren, Schalen. Klik op de knop Beeldverhouding behouden in het bovenste paneel. Verplaats de randen van het kader om het formaat van de afbeelding naar wens aan te passen. Dubbelklik in het kader om de wijzigingen toe te passen. Gebruik het gereedschap Verplaatsen om de positie van het lichaam aan te passen.

Stap 9

Schakel over naar de onderste laag. Vul in de achtergrondafbeelding het gebied in dat eerder door het lichaam werd ingenomen. Gebruik de Clone Stamp of Patch Tool. Voeg eventueel de lagen waar je mee gewerkt hebt samen. Schakel over naar de bovenste laag. Druk op Ctrl + E of kies Laag en omlaag samenvoegen in het menu.

Aanbevolen: