Javascript Inschakelen In "Opera"

Inhoudsopgave:

Javascript Inschakelen In "Opera"
Javascript Inschakelen In "Opera"

Video: Javascript Inschakelen In "Opera"

Video: Javascript Inschakelen In
Video: Как включить плагины в браузере Opera 2024, Mei
Anonim

Veel toepassingen die zijn ingebed in internetpagina's maken gebruik van technologieën en een speciale programmeertaal Java. Ondanks de gelijkenis van namen zijn JavaScript en in feite Java twee totaal verschillende functies die zijn ontworpen om verschillende taken uit te voeren.

Hoe Java-script in te voegen
Hoe Java-script in te voegen

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer de nieuwste versie van gratis Java-technologie van de officiële website van het bedrijf.

Stap 2

Roep het hoofdmenu van het computersysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's" om de procedure uit te voeren voor het inschakelen van JavaScript in de Opera-browser.

Stap 3

Start de applicatie en open het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het browservenster.

Stap 4

Geef het commando "Instellingen" op en selecteer het tabblad "Inhoud" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Schakel de selectievakjes voor JavaScript inschakelen en Java inschakelen in en bevestig de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 6

Voer een vergelijkbare bewerking uit om JavaScript in andere geïnstalleerde browsers in te schakelen - start de Mozilla Firefox-toepassing en vouw het menu "Extra" uit dat zich in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster bevindt.

Stap 7

Ga naar het item "Instellingen" en selecteer het tabblad "Inhoud" van het geopende instellingendialoogvenster.

Stap 8

Schakel de selectievakjes in de velden "Java gebruiken" en "JavaScript gebruiken" in en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 9

Start Internet Explorer en vouw het menu "Extra" van de bovenste servicewerkbalk van het hoofdvenster van de browser uit.

Stap 10

Geef "Internetopties" op en selecteer het tabblad "Beveiliging" van het dialoogvenster met eigenschappen dat wordt geopend.

Stap 11

Roep het volgende dialoogvenster met beveiligingsinstellingen op door op de knop "Aangepast" onder aan het eigenschappenvenster te klikken.

Stap 12

Ga naar de groep Scripting en pas het selectievakje toe op het veld Toestaan in de sectie Actieve scripting.

Stap 13

Vink ook het vakje "Toestaan" aan in het gedeelte "Java-toepassingsscripts uitvoeren" en bevestig de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 14

Start uw browser opnieuw om de nieuwe instellingen op te slaan.

Aanbevolen: