Een Gezicht Vervangen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Vervangen In Photoshop
Een Gezicht Vervangen In Photoshop

Video: Een Gezicht Vervangen In Photoshop

Video: Een Gezicht Vervangen In Photoshop
Video: photoshop face swap fast 2024, Mei
Anonim

Een gezicht vervangen in Photoshop is niet heel moeilijk, maar dan kan zo'n foto de basis worden voor veel verschillende werken.

Een gezicht vervangen in Photoshop
Een gezicht vervangen in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Open beide foto's waarmee u wilt werken in Photoshop. Het is aan te raden dat de gezichten waarmee je hebt gewerkt zo min mogelijk van elkaar verschillen qua hoek, belichting, kleurtint. Vergroot het fragment dat je nodig hebt met de Zoom Tool. U moet het gezicht wegsnijden dat u wilt vervangen. Schakel over naar de modus Snel masker (onder aan de werkbalk, onder de gekleurde pictogrammen, het pictogram aan de linkerkant). Neem een penseel en verf over het gewenste gezicht. Probeer dit zo nauwkeurig mogelijk te doen, verander dan de diameter van de borstel. De kleuring gebeurt in een doorschijnend rood, wat laat zien wat er precies wordt overschilderd. Als je iets overbodigs hebt overschilderd, verander dan, zonder de modus Snel masker te verlaten, de kleuren van zwart in wit en breng correcties aan. U kunt van kleur veranderen en dus vele malen overschilderen en repareren.

Stap 2

Sluit de Quick Mask-modus af (onder aan de werkbalk, onder de gekleurde pictogrammen, het pictogram aan de rechterkant). Je hebt de hele foto geselecteerd, behalve het gezicht. Keer de selectie om Selecteren - Omkeren. Kopieer het gezicht naar een nieuwe laag: klik met de rechtermuisknop in de selectie, selecteer Laag via Kopiëren in het vervolgkeuzemenu. Klik in het palet Lagen met de rechtermuisknop op de gezichtslaag en selecteer Laag dupliceren in het vervolgkeuzemenu. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt het bestand dat we nodig hebben in de vervolgkeuzelijst. Klik OK.

Stap 3

Selecteer het gereedschap Verplaatsen en verplaats het nieuw geplakte gezicht naar waar het zou moeten zijn. U kunt het draaien met de opdracht Bewerken - Transformeren - Roteren.

Stap 4

Als de kleuren in de hoofdfoto en in het toegevoegde gezicht iets anders zijn, activeer dan de laag met het gezicht en gebruik het commando Afbeelding - Aanpassingen - Kleur afstemmen. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt in Bron de naam van het document waarmee u momenteel werkt, Laag - de laag waaruit u kleuren wilt gebruiken. Klik OK.

Aanbevolen: