Een Hub Registreren?

Inhoudsopgave:

Een Hub Registreren?
Een Hub Registreren?

Video: Een Hub Registreren?

Video: Een Hub Registreren?
Video: MijnTelegraaf.nl - Registreren 2024, Mei
Anonim

Na verbinding te hebben gemaakt met de netwerken van verschillende providers, configureren veel gebruikers zelf de toegang tot het DC++ peer-to-peer netwerk. Naast het instellen van de werking van de hub zelf, is het noodzakelijk om daarin een route naar andere netwerken te registreren om vrijelijk gegevens met hen uit te wisselen - om te communiceren, bestanden te ontvangen en te verzenden.

Een hub registreren?
Een hub registreren?

Het is nodig

: -Cliënt DC++

instructies:

Stap 1

Test op het bestaan van een voorgeschreven route. Neem hiervoor contact op met een naburig netwerk. In het geval dat de route naar de belangrijkste servers niet is geregistreerd, wordt een informatief bericht weergegeven met een tekst als: "Er is een omleiding ontvangen naar een hub waarmee al verbinding is gemaakt."

Stap 2

Definieer gateway - dit is de gateway waarmee de verbinding tot stand wordt gebracht. Het kan worden gespecificeerd in de informatie die de provider verstrekt bij het verbinden in de vorm van gebruikersmemo's. Deze papieren moeten de naam van het IP-adres, het masker en de gewenste gateway bevatten.

Stap 3

Als het ontbreekt in de informatie die door de aanbieder wordt verstrekt, kan het worden bepaald met behulp van de volgende methode. Zoek het pictogram op het bureaublad of in het menu "Start" genaamd "Netwerkverbinding", klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Eigenschappen" in de vervolgkeuzelijst.

Ga anders naar het menu "Start", ga naar de sectie "Configuratiescherm", de subsectie "Netwerkverbindingen", of het menu "Start", de sectie "Configuratiescherm", de subsectie "Netwerk- en internetverbinding".

Stap 4

Nadat u een van de beschreven paden naar de subsectie "Netwerkverbindingen" hebt gekregen, moet u de huidige verbinding vinden. Het pictogram wordt gemarkeerd met een groen pictogram en het bijschrift "Verbonden". Het is noodzakelijk om er met de rechtermuisknop op te klikken en het item "Status" in het contextmenu te selecteren. Het geopende venster bevat het tabblad "Ondersteuning" en daarin - het item "Standaardgateway". Een adres zoals "10.14.0.1" wordt ernaast weergegeven in het tekstvak. Dit adres is het gewenste gateway-adres.

Stap 5

Open de opdrachtregel met behulp van het menu "Start", de sectie "Alle programma's", de subsectie "Accessoires" en het item "Opdrachtregel" - klik hiervoor op het opgegeven item. Het kan ook worden geopend via het menu "Start". Selecteer het item "Uitvoeren" erin, typ cmd in het tekstvak en druk op Enter. Voer in het geopende zwarte opdrachtregelvenster de opdracht route_p_ADD_81.10.0.0_MASK_255.0.0.0_10.14.0.1 in en de laatste zes cijfers worden aangegeven volgens het gateway-adres en druk op Enter. De hub wordt succesvol geregistreerd. Als de gegevens onjuist zijn ingevoerd, wordt hierover een waarschuwingsbericht weergegeven op de opdrachtregel. Sluit het opdrachtpromptvenster door exit te typen en op Enter te drukken.

Aanbevolen: