Een Modem Instellen Voor Een Server

Inhoudsopgave:

Een Modem Instellen Voor Een Server
Een Modem Instellen Voor Een Server

Video: Een Modem Instellen Voor Een Server

Video: Een Modem Instellen Voor Een Server
Video: Hoe portforward je een minecraft server?! (Tutorial, Nederlands) 2024, Mei
Anonim

Om computers met een lokaal netwerk te verbinden, ermee te werken of te spelen, heb je een internetverbinding nodig. Verbinding met het wereldwijde netwerk wordt uitgevoerd met behulp van een modem. U kunt gebruik maken van gewone USB-modems, die momenteel worden aangeboden door telefoonoperators Beeline, MTS en Megafon.

Een modem instellen voor een server
Een modem instellen voor een server

instructies:

Stap 1

Koop dus een modem bij een serviceprovider om verbinding te maken met internet. De USB-modem wordt geleverd met een simkaart met een telefoonnummer voor de modem. Plaats deze in het modem. Sluit uw apparaat aan op uw computer. De installatiewizard voor modemsoftware wordt automatisch gestart.

Stap 2

Volg de aanwijzingen van de wizard. Accepteer allereerst de licentieovereenkomst. Als het niet nodig is om de modem te starten wanneer u de computer inschakelt, schakelt u het selectievakje naast de bijbehorende opdracht uit. Selecteer de opslaglocatie voor het programma. Het wordt automatisch op de lokale schijf C geplaatst, in de map Program Files.

Stap 3

Voer na het installeren van het programma de instellingen in en zoek het netwerk via een handmatige zoekopdracht, als de automaat niet werkte. Sla de instellingen op. U kunt verbinding maken met het netwerk. Klik op de opdracht "Verbinden" en activeer de simkaart. Het modem is nu klaar voor gebruik.

Stap 4

Als de modem zegt dat het apparaat geen service heeft, zijn de stuurprogramma's niet geïnstalleerd. Om ze te installeren, gaat u naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start". Selecteer de optie Systeem en onderhoud en ga naar het tabblad Apparaatbeheer. Zoek de modem in de lijst met apparaten. Ernaast staan de namen van de chauffeurs. Klik met de rechtermuisknop op de onderkant en ga naar het menu "Eigenschappen". Klik vervolgens op Stuurprogramma's bijwerken. Het systeem zal u vragen of u stuurprogramma's op internet wilt zoeken of vanaf deze computer wilt installeren. Kies de tweede.

Stap 5

Er wordt een venster geopend waarin u de map met de bestanden moet opgeven, dat wil zeggen de map waarin u de software voor de modem hebt opgeslagen. Klik OK. Werk ook de rest van de stuurprogramma's bij. Het apparaat is nu klaar voor gebruik.

Aanbevolen: