Een Gezicht Invoegen In Een Afbeelding

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Invoegen In Een Afbeelding
Een Gezicht Invoegen In Een Afbeelding

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Afbeelding

Video: Een Gezicht Invoegen In Een Afbeelding
Video: Je gezicht in een bestaande foto zetten - Photoshop Tutorial NL 2024, April
Anonim

Je bent vast een verlangen tegengekomen om het uiterlijk van iemand anders te proberen, om jezelf of je vrienden te zien in de gedaante van een beroemdheid of een held van een schilderij uit de Renaissance. Photoshop kan je gemakkelijk veranderen in een historisch personage of beroemd persoon als je leert hoe je het kunt gebruiken om gezichten in afbeeldingen van andere mensen in foto's en schilderijen in te voegen. Het effect van uw acties zal zo realistisch mogelijk zijn en het werk zal niet meer dan een half uur duren.

Een gezicht invoegen in een afbeelding
Een gezicht invoegen in een afbeelding

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Open twee afbeeldingen in Photoshop: je eigen foto, waarvan je een gezicht wilt nemen; en vervolgens het schilderij waarop u het wilt plaatsen. Als je de bestaande haarkleur of schaduw in de afbeelding of foto waarmee je gaat werken niet mooi vindt, gebruik dan het gereedschap Ontwijken of Doorbranden, waarmee je het haar van het oorspronkelijke personage donkerder of lichter kunt maken, zodat het meer op dat van jou lijkt.

Stap 2

Vergelijk het schilderij met je foto. Als ze te veel verschillen in helderheid en kleur, pas ze dan aan in de secties Niveaus en Tint / Verzadiging totdat je gezicht op de foto qua toon vergelijkbaar is met de algehele toon van het originele schilderij. Bovendien kunnen de opdrachten Kleurbalans en Curven u helpen bij het aanpassen van kleuren en tinten.

Stap 3

Pak de Lasso Tool en knip je gezicht uit de foto. Verplaats het naar de plaats van het gezicht van de persoon in het schilderij, pas de grootte en positie aan met het gereedschap Vrije transformatie. Hoofdpositie, kanteling en verhoudingen moeten consistent zijn met het algemene beeld.

Stap 4

Neem een zachte gum, stel de dekking in op niet meer dan 50% en, zoom in voor nauwkeurigheid, begin met het wissen van het overtollige rond uw gezicht totdat de vorm overeenkomt met de vorm van het originele gezicht waarop u uw foto hebt gelegd. De gezichtscontouren van u en het origineel moeten hetzelfde zijn.

Om de gewijzigde foto er natuurlijker uit te laten zien, knipt u het gezicht uit met een deel van de nek en houdt u ook de rand van het kapsel boven het voorhoofd tijdens het knippen. Dit maakt het gemakkelijker om je gezicht in dat van iemand anders te passen.

Stap 5

Werk met schaduwen om de nieuwe afbeelding er nog natuurlijker uit te laten zien. Kijk hoe het licht op de persoon in het originele schilderij valt en waar de schaduwen moeten liggen. Op het gezicht kunnen eenvoudig schaduwen worden gemaakt met het gereedschap Branden. Overdrijf het niet met de schaduw, het moet licht zijn.

Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u het werk afmaken, het gezicht staat op de foto.

Aanbevolen: