Hoe Een Patch Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Patch Te Installeren
Hoe Een Patch Te Installeren

Video: Hoe Een Patch Te Installeren

Video: Hoe Een Patch Te Installeren
Video: How to Patch a Bicycle Inner Tube 2024, Mei
Anonim

Het installeren van een patch is een van de eerste vaardigheden die een ervaren computergebruiker onderscheidt van een beginner. Deze vaardigheid stelt u in staat om voortdurend de versie van het programma bij te werken en zo altijd over up-to-date apparatuur te beschikken.

Hoe een patch te installeren
Hoe een patch te installeren

instructies:

Stap 1

Controleer de automatische patch-functie. Het bestaat in de meeste programma's voor massaal gebruik: Skype, Opera, Adobe Flash Player. De autopatch werkt als volgt: elke keer dat u het programma start, maakt het via internet contact met de hoofdserver met bestanden en controleert het op updates. Als er een is, geeft het programma u een bericht op het scherm waarin u wordt gevraagd om de nieuwe versie te downloaden en te installeren. De download wordt op de achtergrond uitgevoerd, waarna het programma u om toestemming vraagt om opnieuw te starten. Het opnieuw opgestarte venster is al de "gepatchte" versie van uw software.

Stap 2

Zoek het installatieprogramma. Meestal worden patches (bijvoorbeeld voor computergames) voor het gemak van gebruikers in installatieprogramma's verpakt. Het enige dat u nodig hebt, is een dergelijk bestand (van 2 tot 150 mb groot) te downloaden en uit te voeren. Het installatieprogramma verschijnt op het scherm, volgens de instructies waarvan u de patch gaat installeren. Er is echter een valkuil: je moet uitzoeken op welke versie van het spel (programma) dit pakket is geïnstalleerd. Er zijn twee soorten patches: lokaal en algemeen. Lokaal verbetert de versie met één punt - van 1.0 naar 1.1. De algemene houdt in dat het op elke versie van het spel kan worden geïnstalleerd en dat het alle eerdere add-ons bevat: bijvoorbeeld van 1.0 tot 1.8.

Stap 3

Verwijder de zelfgemaakte add-ons. Als je een crack, add-on of amateur-patch op het programma hebt geïnstalleerd, dan zal het waarschijnlijk onmogelijk zijn om de officiële patch te installeren. Meestal vervangt het installeren van een dergelijke wijziging de originele programmabestanden die conflicteren met de originele patch. De enige uitweg is om de wijzigingen "terug te draaien" of, als het niet mogelijk is, om het programma volledig opnieuw te installeren.

Stap 4

Installeer de patch handmatig. Meestal wordt deze optie gebruikt voor amateur "patches" voor geselecteerde producten. Het gaat als volgt: u downloadt een archief, dat meerdere mappen of bestanden zal bevatten. Hoogstwaarschijnlijk zal er ook een instructie in.txt-indeling zijn waar deze mappen moeten worden geplaatst. Als het er niet is, probeer ze dan zelf te vinden: door de hoofdmap van het programma te openen, vind je bestanden of mappen met dezelfde naam. Als ze er niet zijn, kun je niets met zekerheid zeggen - patches bevinden zich in verschillende producten anders. Kijk voor instructies.

Aanbevolen: