Hoe Een Schijf Te Beschermen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijf Te Beschermen?
Hoe Een Schijf Te Beschermen?

Video: Hoe Een Schijf Te Beschermen?

Video: Hoe Een Schijf Te Beschermen?
Video: De koppeling, hoe werkt het? 2024, Mei
Anonim

Mensen die vaak met verschillende schijven werken, denken wel eens na over het creëren van bescherming. Vooral antikopieerbeveiliging is populair. Deze bewerkingen kunnen ook door elke geïnteresseerde gebruiker worden uitgevoerd. Je hoeft je alleen aan enkele regels te houden.

Hoe een schijf te beschermen?
Hoe een schijf te beschermen?

Noodzakelijk

Personal computer, CD Protector en Nero-programma's

instructies:

Stap 1

Maak een map waarin de opnamebestanden zich bevinden. Installeer een programma zoals "CD Protector" op uw computer. Voer het veld "Bestand om te coderen" uit en geef de locatie van het hoofdbestand op. Dit bestand kan "Setup.exe" zijn. Geef in het gedeelte "Phantom Trax-directory" de map op waarin de opnamebestanden worden opgeslagen. Voer in het item met de titel "Aangepast bericht" de tekst in die onmiddellijk verschijnt wanneer iemand uw schijf probeert te kopiëren. U kunt alle uitdrukkingen schrijven. Voer in het veld met de naam "Encryption Key" een willekeurig paar tekens van uw toetsenbord in. Hun betekenis is niet relevant. Klik op "ACCEPTEREN!" Wacht even totdat het proces is voltooid.

Stap 2

Dan kun je door naar de volgende stap. Klik op de knop "Help". Lees de instructies om verder te gaan met de schijf. Dit zal helpen om de taak snel aan te kunnen. Start het Nero-programma, dat op elke computer beschikbaar is. Als de optie "Wizard" open is, sluit deze dan om het gemakkelijker te maken om mee te werken. Open in het menu "Bestand", en klik op de "Nieuw" tab. Het venster "Nieuwe compilatie" wordt geopend, selecteer het item "Audio-CD" aan de linkerkant. Stel de gewenste opties in. Ga naar het gedeelte "Audio-CD" en schakel het selectievakje naast de woorden "Cd-tekst schrijven" uit. Vergeet in de kolom "Burn" niet om "Finalize CD" en ook "Disc-At-Once" uit te schakelen. Klik op de kolom "Nieuw". Selecteer samen met de bestandsbrowser de map die is opgegeven voor Phantom Trax. Selecteer daar de bestanden "Track # 1-Track #2 CD Protector.wav". Toevoegen aan blanco audio-cd. … Open in het menu "Cd schrijven" het gedeelte "CDA-opties".

Stap 3

Vink dan "Cache the Track on harddisk before burn" en "Remove silence at the end of *.cda tracks" aan. U kunt nu beginnen met het branden van het nummer op cd door op de knop "CD schrijven" te klikken. De opname wordt gedaan. Klik op "Bestand" en selecteer "Nieuw". Zoek in het venster met de titel "Nieuwe compilatie" het item "CD-ROM (ISO)" in de verticale kolom aan de linkerkant. Vink in de kolom "Multisessie" het item "Multisessieschijf starten" aan. Zorg ervoor dat u de optie CD voltooien in Branden uitschakelt. Wanneer alle bestanden naar de schijf zijn geschreven, klikt u in het menu CD-recorder op de kolom Track weergeven en ziet u wat daar wordt geschreven. U kunt uw gebrande schijf controleren.

Aanbevolen: